Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 15:40

Η “Δημιουργία Ξανά” για τις αφίσες Τσίπρα

Γράφτηκε από την
Η “Δημιουργία Ξανά” για τις αφίσες Τσίπρα

Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώσαμε την ανεξέλεγκτη ρύπανση της πόλης της Καλαμάτας από αφίσες με διαφήμιση της πολιτικής ομιλίας του πρωθυπουργού την Πέμπτη” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Δημιουργία Ξανά Πελοποννήσου” και συνεχίζει:

“Πέρα από το παράνομο της πράξης, που είναι δύσκολο να το αντιληφθούν άνθρωποι οι οποίοι γαλουχήθηκαν με καταλήψεις και βανδαλισμούς σχολείων, η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη είναι άθλια”.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: “Αναρωτιόμαστε πώς με τέτοιες πρακτικές θα δώσουμε σωστό παράδειγμα στους νέους, που έχουν ως χόμπι πλέον να κολλάνε αυτοκόλλητα και να γράφουν με σπρέι σε κάθε ελεύθερη δημόσια επιφάνεια, από τις πινακίδες οδικής κυκλοφορίας μέχρι τους ανδριάντες και τα μνημεία της χώρας. Η τεχνολογική εξέλιξη δίνει τη δυνατότητα οι ειδήσεις να διαδοθούν ηλεκτρονικά, από το Διαδίκτυο ή τα ΜΜΕ”.

Και καταλήγει: “Ομως, άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται "προοδευτικοί" αλλά έχουν αλλεργία με την πρόοδο, επιμένουν να ρυπαίνουν και φυσικά να παρανομούν καθώς η ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση είναι παράνομη. Ας μας εξηγήσει ο πρωθυπουργός τι προβλέπει η νομοθεσία για την παράνομη αφισοκόλληση. Ας μας εξηγήσουν επίσης οι «αφισοκολλητάριοι» από ποιους πληρώνεται το κόστος μιας τέτοιας καμπάνιας και ποιος θα επωμιστεί το κόστος του αφισοκαθαρισμού”.


NEWSLETTER