Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 13:47

Μουλάρι κυκλοφορούσε στον αυτοκινητόδρομο του “Μορέα”

Γράφτηκε από την
Μουλάρι κυκλοφορούσε στον αυτοκινητόδρομο του “Μορέα”

Μουλάρι βρέθηκε και κυκλοφορούσε μέσα στον αυτοκινητόδρομο του “Μορέα” το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, μετά τα διόδια της Νεστάνης, στην κατεύθυνση προς Τρίπολη.

Για το γεγονός αυτό μας ενημέρωσε ο αναγνώστης μας Γ. Ψαρούλης που είδε ξαφνικά μπροστά του το μουλάρι.

Χαρακτηριστικά σε σημείωμά του αναφέρει: “Την Πέμπτη 16/5 ερχόμουν από Αθήνα στην Καλαμάτα. Στις 20:49 πέρασα τα διόδια της Νεστάνης (πριν την Τρίπολη). Δύο λεπτά αργότερα και ενώ το αυτοκίνητο είχε μπει στο δρόμο με τις δύο λωρίδες εμφανίστηκε μπροστά μας ένα μουλάρι. Ειλικρινά, είμαστε τυχεροί και οι τρεις (εγώ, η γυναίκα μου και το μουλάρι), γιατί οδηγούσε η γυναίκα μου και δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Το επόμενο λεπτό ειδοποιήσαμε τον Μορέα στο τηλ. 1025”.

Ο αναγνώστης μας σχολιάζει: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο νέος δρόμος Κορίνθου – Καλαμάτας δεν μπορεί να συγκριθεί σε θέματα ασφάλειας με τον παλαιό. Για να παραμείνει, όμως, ασφαλής χρειάζεται συνεχής προσοχή από τους υπευθύνους, ώστε τα μέσα και τα μέτρα που διασφαλίζουν την ασφάλειά του να παραμένουν στα σωστά επίπεδα, εμείς οι χρήστες (οδηγοί) του δρόμου να προσέχουμε και οι έχοντες χωράφια δίπλα στο δρόμο να προσέχουν τα ζωντανά τους”.

 

 

 


NEWSLETTER