Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 14:59

Κερδίστε προσκλήσεις για το παιδικό θεατρικό «Ο λύκος και τα 3 γουρουνάκια … σε νέες περιπέτειες» στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Η παιδική παράσταση "Ο λύκος και τα 3 γουρουνάκια … σε νέες περιπέτειες" έρχεται στην Καλαμάτα σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλη από το Μικρό Θέατρο Λάρισας.

Η παράσταση θα δοθεί στο συνεδριακό κέντρο του "Horizon blu" στην Καλαμάτα (Ναυαρίνου 217, Παραλία Καλαμάτας) το Σάββατο 18 Μαρτίου (στις 5.15 και 7.15 μ.μ.). Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο "Βιβλιόπολις" (27210 28828) και κοστίζουν: στην προπώληση 7 ευρώ, στο ταμείο 9 ευρώ. Για πληροφορίες: 6974-797109. 

Δύο τυχεροί κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση.

Ο διαγωνισμός έχει λήξει. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!

Πιστό στο ραντεβού του το Μικρό Θέατρο Λάρισας έπειτα από τις τεράστιες επιτυχία που σημείωσε με τις παραστάσεις "Ο λύκος και τα 7 κατσικάκια", "Το ασχημόπαπο" και "Ο βασιλιάς των λιονταριών" σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 7η χρονιά στην πόλη με το πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell - Phillips. 

Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους κλέψει τις λίρες! Δεν είναι τελείως μόνος αυτή την φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του βοηθού του. Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους; Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους; 

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Ιρις Ανδριοπούλου, Αννα Γιαννακίδου, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Χρήστος Βασιλακόπουλος. Τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια είχε ο Γιώργος Πούλης, τα σκηνικά, τις ειδικές κατασκευές και τα κοστούμια ο Βαλεντίνο Βαλάσης. Η κατασκευή των κοστουμιών ήταν της Ελένης Ψύρρα, ο σχεδιασμός φωτισμών του Πασχάλη Λόκα, τα γραφιστικά του Στέλιου Καλογεράκη. 

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Λίγα λόγια για το έργο...

Tο πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps σε μια νέα θεατρική απόδοση, όπου θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους. "Ο Λύκος και τα Τρία Γουρουνάκια σε νέες περιπέτειες"! Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο Λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους "κλέψει" τις λίρες! Δεν είναι τελείως μόνος αυτή την φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του ....βοηθού του!!  Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους?

Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους; Η συνέχεια "Επί Σκηνής" 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν & Χορεύουν οι Ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Ιρις Ανδριοπούλου, Άννα Γιαννακίδου ,Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Χρήστος Βασιλακόπουλος   

Σκηνοθεσία: Γιώργος Πουλής

Σκηνικά - Ειδικές κατασκευές: Βαλεντίνο Βαλάσης

Κατασκευή Κοστουμιών: Ελένη Ψυρρα

Σχεδιασμός Φωτισμών: Πασχάλης Λοκας

Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης

Σχεδιασμός Κοστουμιών: Βαλεντίνο Βαλάσης

Δημόσιες Σχέσεις: Μικρό Θέατρο Λάρισας

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Πουλής 

Διάρκεια: 80 λεπτά (με ένα διάλειμμα 10 λεπτών)

Πληροφορίες: 6974797109 

Προπώληση: 7€ - Ταμείο: 9€ (από 2 ετών & άνω)  *Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας*              

Παραγωγή : Μικρό Θέατρο Λάρισας

mikro-theatro.gr, mikrotheatrolarisas@gmail.com

Τηλ: 2410 549777  -  Fax: 2410 549630 - ΛΑΡΙΣΑ