Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 06:33

Το Σαλέ των Χρωμάτων: Η απόλυτα υγιεινή και οικολογική διαμονή στα Τρίκαλα Κορινθίας

Γράφτηκε από την

 

Ένα (1) τυχερό ζευγάρι κερδίζει μια διανυκτέρευση με χειροποίητο πρωινό σε μπουφέ στο Σαλέ των Χρωμάτων στα Τρίκαλα Κορινθίας.

 Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μόλις ενημερωθούν όλοι τηλεφωνικά.

Το Σαλέ των Χρωμάτωνένα μοναδικό ξύλινο ξενώνα που άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου του 2007.

Επιλέξτε το χρώμα που αγαπάτε περισσότερο και αρχίστε να ονειρεύεστε τη διαμονή σας μαζί μας. Το κατάλυμα μας βρίσκεται ανάμεσα σε καρυδιές, με θέα τη Ζήρια και τα χωριά Μάννα, Στύλια, Παναρίτι. Ζήστε την εμπειρία μιας απόλυτα υγιεινής και οικολογικής διαμονής και αφουγκραστείτε τους ήχους της φύσης ακόμα και μέσα από το δωμάτιο σας. Οι φυσικές ιδιότητες του ξύλου είναι πολυάριθμες αφού ζει και αναπνέει μαζί μας. Ο ξενώνας μας λειτουργεί όλο το χρόνο.

Tα Δωμάτια

Μωβ Δωμάτιο

Το πιο δημοφιλές από τα ξύλινα δωμάτια του σαλέ, αφού είναι περιζήτητο για τι άλλο... για το χρώμα του φυσικά! Τα ροζ έπιπλα παραπέμπουν στην παιδική μας ηλικία, αλλά προσδίδουν και ρομαντική ατμόσφαιρα!

 

Πράσινο Δωμάτιο

Με θέα το χωριό Μάννα το ξύλινο αυτό δωμάτιο έχει τους περισσότερους φίλους! Γλυκό και ζεστό. ‘Όποιος μείνει για πρώτη φορά δεν το αλλάζει με τίποτα. 

Κόκκινο Δωμάτιο

Όχι, δεν πήρε το όνομα του από την ομώνυμη ταινία, αλλά έχει τη χάρη! Είναι άλλωστε το ξύλινο δωμάτιο που προτιμούν τα περισσότερα ζευγάρια.

Κίτρινο Δωμάτιο

Με θέα τις καρυδιές και το χωριό της Μεσαίας συνοικίας Τρικάλων, αυτό το ξύλινο δωμάτιο θα σας φτιάξει τη διάθεση με το παιχνιδιάρικο στιλ του!

Μπλε Δωμάτιο

Με θέα τη Ζήρια και το χωριό Μάννα, αφού διαθέτει δύο παράθυρα, αυτό το πέτρινο δωμάτιο ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!

Τσίλι Δωμάτιο

Στο δωμάτιο αυτό έχουν γίνει όλες οι προτάσεις γάμων. Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται το νυφικό!

Πορτοκαλί Δωμάτιο

Η χαρά των παιδιών είναι το οικογενειακό δωμάτιο, με άμεση πρόσβαση στον κήπο για ατελείωτα παιχνίδια.

 

Η κοινόχρηστη τραπεζαρία του Σαλέ

 

Τρίκαλα Κορινθίας - Μεσαία Συνοικία

Ο διαγωνισμός διενεργείται με την υποστήριξη της Εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex Καλαμάτας (Κιλκίς 3, 27210-89710)