Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 21:45

Διαγωνισμός: Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την έκθεση Ρομποτικών Δεινοσαύρων (ΝΙΚΗΤΕΣ)

 

Από τις 14 Απριλίου οι μικροί φίλοι έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία, ένα συναρπαστικό ταξίδι στην ιστορία με Ρομποτικούς Δεινόσαυρους σε πραγματικές διαστάσεις στην έκθεση η οποία έχει στηθεί στη Νέα Είσοδο (δίπλα από το Metro), στην Καλαμάτα.


Περιλαμβάνει πρωτότυπες ιδέες που σχεδιάστηκαν κατά βάση, για τις ανάγκες της οικογενειακής ψυχαγωγίας και των σχολικών επισκέψεων, οι οποίες καλύπτουν όμως και τα ενδιαφέροντα των μεμονωμένων, ενήλικων και ξένων επισκεπτών.

Οι “Δεινόσαυροι” … Κινούνται – Βρυχώνται – Ανασαίνουν!!!!

 

 


Εξι τυχεροί επισκέπτες ή επισκέπτριες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την έκθεση Ρομποτικών Δεινοσαύρων.

Ο διαγωνισμός έληξε.

ΝΙΚΗΤΕΣ

Κωνσταντίνος Βλαχάδης


Κατερίνα Πράσινου


Μαρία Βούλα Νίκα


Παπασταύρου Αργύρης 

 

Παναγιώτα Παυλάκου

 

Ράνια Γιαννακοπούλου

 

Όλα τα εκθέματα είναι ρομποτικά, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, που σε συνδυασμό με τη διακόσμηση του χώρου, ο επισκέπτης βιώνει την αίσθηση ότι βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο που ζούσαν αυτά τα εντυπωσιακά προϊστορικά ζώα.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά (εκτός Τρίτης) από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες από 11 π.μ.-2 μ.μ. και 5 μ.μ.-9 μ.μ.. Προπώληση γίνεται στο dinosaurslive.net. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6940502756.