Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 14:44

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση "Χιονάτη into the Woods"

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση "Χιονάτη into the Woods"

 

Η φαντασμαγορική παιδική θεατρική παράσταση "Χιονάτη into the Woods" από το θίασο του Άρη Αρμάου, παρουσιάζεται στην Καλαμάτα τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στο Εργατικό Κέντρο, με δύο παραστάσεις στις 5 μ.μ. και στις 7.30 μ.μ.

Η ιστορία ακολουθεί τη Χιονάτη, που καταδιώκεται από την κακιά βασίλισσα και καταφεύγει στο δάσος, όπου συναντά τους καλοκάγαθους νάνους και τα ζωάκια. Οι νάνοι, με τις χαρακτηριστικές προσωπικότητές τους, την υποδέχονται με αγάπη, αλλά η κακιά μάγισσα έχει άλλα σχέδια. Η παράσταση, σκηνοθετημένη από τον Άρη Αρμάο, περιλαμβάνει ευφάνταστες γιγάντιες μάσκες, ευρηματικά σκηνικά και περίτεχνα κουστούμια. Η διάρκεια της είναι 75 λεπτά χωρίς διάλειμμα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση και 10 ευρώ στο ταμείο. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Βιβλιοπωλείο Όλα Χαρτί (23ης Μαρτίου 2, Καλαμάτα) και στο more.com. Εισιτήρια απαιτούνται για παιδάκια από 2.5 χρονών. Πληροφορίες και εισιτήρια στο λινκ: https://www.more.com/theater/xionati-into-the-woods-periodeia-2024/

 

Τέσσερις τυχεροί επισκέπτες ή επισκέπτριες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Χιονάτη into the Woods"

Μπείτε στην κλήρωση ΕΔΩ

Συμμετοχές στο διαγωνισμό έως το Σάββατο 1/6/2024.