Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 11:44

Νότης Σφακιανάκης: Επίθεση σε κράτος και δημοσιογράφους - Γιατί κατέβηκε το προφίλ του στο Instagram (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Νότης Σφακιανάκης: Επίθεση σε κράτος και δημοσιογράφους - Γιατί κατέβηκε το προφίλ του στο Instagram (Βίντεο)

Μία ανάρτηση στο Instagram, στον προσωπικό του λογαριασμό, ανέβασε χθες το βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Παρασκευής.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο προφίλ δεν υπάρχει πια στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως τόνισαν στην εκπομπή του Open. Μάλιστα, επικοινώνησαν με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως του άνηκε.

Για ποιο λόγο, όμως, πια δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος λογαριασμός; Όπως αναφέρθηκε, στο «Ευτυχείτε» ένα ενδεχόμενο είναι, να το διέγραψε ο ίδιος ο Σφακιανάκης, χωρίς να αποκλείονται και άλλες πιθανότητες.

Τι έγραφε, όμως, η «σκληρή» και υβριστική ανάρτηση που φέρεται να έγινε από το Νότη Σφακιανάκη, λίγες ώρες μετά την επ’ αόριστον αναβολή που πήρε η δίκη του μετά την πρόσφατη σύλληψή του;

Σε αυτήν, ο τραγουδιστής επιτίθεται σχεδόν στους πάντες, στο κράτος, στους δημοσιογράφους με σκληρά λόγια, ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές. Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα "ευρά¨" γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μαλ [...] που μας πασάρουν.

Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram», έγραφε η ανάρτηση που φέρεται να έγινε από τον ίδιο.


NEWSLETTER