Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 22:28

Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Μήνυση για τα "fake news" περί δημιουργίας κέντρου μεταναστών

Γράφτηκε από την
Δήμος Κορδελιού - Ευόσμου: Μήνυση για τα "fake news" περί δημιουργίας κέντρου μεταναστών

Έτοιμος να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων δηλώνει ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου σχετικά με τις διαρροές περί κέντρου μεταναστών στον δήμο.

Στη Δικαιοσύνη προτίθεται να προσφύγει ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναφορικά με τις διαρροές περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών εντός των ορίων του δήμου, τις οποίες χαρακτήρισε «fake news».

«Δεν ξέρω ποιος διέρρευσε αυτές τις ψεύτικες ειδήσεις και αναστάτωσε τον δήμο αλλά σκοπεύω να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων σε όποιον διέδωσε fake news» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, στη διάρκεια έκτακτης τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου με θέμα το αυστηρό lockdown που επιβλήθηκε στην περιοχή λόγω των αυξημένων κρουσμάτων μετάλλαξης του κορονοϊού.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του δήμου στην οποία χαρακτηριζόταν ως «πέρα για πέρα αναληθή» τα περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών. «Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της αστυνομίας με το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου», ανέφερε η ανακοίνωση και συνέχιζε υπογραμμίζοντας πως «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία».

Για το ζήτημα που προέκυψε με το κέντρο αλλά και το lockdown δημότες βγήκαν την Κυριακή (21/02) στους δρόμους, κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας.

Στο μεταξύ, από την Δευτέρα (22/02), κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται σε κεντρικά σημεία του Κορδελιού και του Ευόσμου, πραγματοποιώντας τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου SARS-CoV-2. Τα τεστ θα διαρκέσουν τρεις μέρες, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή (26/2).

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER