Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 10:47

Εμβολιασμοί: Πετάγονται δόσεις στα σκουπίδια επειδή πέφτει το ρεύμα

Γράφτηκε από την
Εμβολιασμοί: Πετάγονται δόσεις στα σκουπίδια επειδή πέφτει το ρεύμα

Χάλασαν ψυγεία στη Ναύπακτο, διακοπή ρεύματος σε εμβολιαστικό στην Αθήνα

Πετάγονται δόσεις στα σκουπίδια επειδή πέφτει το ρεύμα και οι γεννήτριες είναι σαν να μην υπάρχουν. Διακοπές ρεύματος τινάζουν στον αέρα το εμβολιαστικό πλάνο της κυβέρνησης, καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά που λόγω πτώσης τάσης, είτε τα ψυγεία δεν ξαναπαίρνουν έγκαιρα μπροστά, είτε οι γεννήτριες είναι σε κακή κατάσταση και πετάγονται πολύτιμες δόσεις εμβολίων στα σκουπίδια.
Το ένα περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε εμβολιαστικό κέντρο της 1ης ΥΠΕ, στην οδό Ακαδημίας, όπου γίνονται περίπου 150-160 δόσεις την ημέρα. Την Πέμπτη το βράδυ, ξημερώματα Παρασκευής, έπεσε το ρεύμα. Δεν πήρε ποτέ μπροστά η γεννήτρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπύρου Φρεμεντίτη στο Open TV και το πρωί οι αρμόδιοι διαπίστωσαν ότι το ψυγείο δεν είχε ρεύμα. Πρόκειται για δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca. Κλήθηκε η Αστυνομία, οι υπεύθυνοι της εταιρείας για να ελέγξουν τα εμβόλια, τα οποία προφανώς κι αχρηστεύτηκαν.
Σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου, θα διεξαχθούν κανονικά τα ραντεβού, καθώς προμήθευσε με καινούρια εμβόλια το κέντρο η εταιρεία.
Αλλο ένα περιστατικό έλαβε χώρα στην Ναύπακτο. Μια βλάβη στο δίκτυο της πόλης, αχρήστεψε το ψυγείο, και σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί για σήμερα και για αύριο.

Πηγή: ethnos.gr/


NEWSLETTER