Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 08:06

Νέες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις - Ξανά στην Εισαγγελία ο Πασχάλης Τσαρούχας

Γράφτηκε από την
Νέες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις - Ξανά στην Εισαγγελία ο Πασχάλης ΤσαρούχαςΣτον Εισαγγελέα θα βρεθεί και πάλι σήμερα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, για να παραδώσει νέες καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου.

Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που θα παραδοθούν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι εκατοντάδες , χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων.

Ανάμεσα στους φακέλους που αναμένεται να παραδοθούν θα είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή, Δημήτρη Λιγνάδη.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Πασχάλης Τσαρούχας είχε βρεθεί και πάλι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και είχε παραδώσει στον εισαγγελέα δεκάδες φακέλους με καταγγελίες. Δύο ή τρεις από τις υποθέσεις που προσκομίστηκαν φαίνεται να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των Εισαγγελέων καθώς αφορούν το κακούργημα του βιασμού και, σύμφωνα με πληροφορίες, στρέφονται κατά τουλάχιστον δύο προσώπων.
Πηγή: reader.gr

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER