Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 22:09

Φονικό στη Μακρινίτσα: «Δεν σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί»

Γράφτηκε από την
Φονικό στη Μακρινίτσα: «Δεν σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί»

Η δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε τι είπε ο φερόμενος ως δράστης στην πεθερά του

Έτοιμος να σκοτώσει και την πεθερά του φαίνεται πως ήταν ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα, σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας. Ωστόσο, την άφησε για να μεγαλώσει το μόλις δύο ετών αγοράκι του. «Εσένα δεν σε σκοτώνω για να μεγαλώσεις το παιδί μου», φέρεται να είπε ο φερόμενος ως δράστης στην πεθερά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας, Ανθούλα Ανάσογλου «της είπε “εσένα δεν σε σκοτώνω” σε πλήρη συνείδηση εκείνη τη στιγμή “για να μεγαλώσεις το παιδί μου”, που σημαίνει ότι γνώριζε τι έκανε και όχι αυτά που είπε στην ανάκριση ότι δεν θυμάται. Ήξερε ότι σκότωσε τη μητέρα του παιδιού του και ήξερε ότι αφήνει τη γιαγιά για να το μεγαλώσει».

Η δικηγόρος της οικογένειας πρόσθεσε ότι «οι άνθρωποι έζησαν ό,τι υπάρχει σε έναν εφιάλτη ανθρώπου, έχασαν τα στηρίγματα, έχασαν τα παιδιά τους. Ήταν δύο παιδιά και πρέπει να βρουν κουράγιο να συνεχίσουν και για τη δικαίωση των παιδιών και για να μεγαλώσουν αυτό το αγγελούδι που έμεινε πίσω μόνο του».

Θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει την ψυχιατρική εκτίμηση
Ο κατηγορούμενος που συνεχίζει να λέει ότι δεν θυμάται τίποτα εξετάστηκε την Τρίτη, 13 Απριλίου, από τους γιατρούς των φυλακών Κορυδαλλού και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα. «Ο τρόπος που έδρασε ήταν προσχεδιασμένος και τα χτυπήματα που έχει κάνει ήταν επαγγελματικά. Γιατί ένας τρελός όταν χτυπάει, χτυπάει όπου βρίσκει από την τρέλα του που έχει και που κουβαλάει. Είναι τρελός ένας τέτοιος άνθρωπος δηλαδή; Γιατί εμένα μόνο για τρελός δεν μου φαίνεται» σημείωσε ένας φίλος των θυμάτων.


Τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα οριστεί πραγματογνώμονας που θα κάνει την ψυχιατρική εκτίμηση ενώ η Αντιεισαγγελία Λάρισας θα ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει γιατί δεν προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές στον ακούσιο εγκλεισμό του κατηγορουμένου σε ψυχιατρική κλινική ενώ υπήρχαν όλες ο απαραίτητες γνωματεύσεις.

Πηγή: ethnos

 


NEWSLETTER