Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 22:40

Ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τα κορονοπάρτι: «Μοντέλο Κυψέλης» όπου υπάρχει συνωστισμός

Γράφτηκε από την
Ειδικό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τα κορονοπάρτι: «Μοντέλο Κυψέλης» όπου υπάρχει συνωστισμός


Αυξημένη επιτήρηση της αστυνομίας παντού λόγω του Πάσχα


Σχέδιο για την καταπολέμηση των κορονοπάρτι -και ενόψει του Πάσχα- καταρτίζει η ΕΛ.ΑΣ ώστε να αποφευχθούν οι εικόνες συνωστισμού που κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα. Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, τις επόμενες ημέρες επιχειρήσεις της αστυνομίας θα στηθούν σε πολλές περιοχές.

Σήμερα Τετάρτη, περιπολικά και αστυνομικοί φρουρούν την οδό Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι αλλά και την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Το σχέδιο ξεκίνησε με την πλατεία Βαρνάβα ενώ επεκτείνεται παντού. Μάλιστα, την Μεγάλη Εβδομάδα η επιτήρηση της αστυνομίας αναμένεται να είναι και πιο έντονη, με στόχο όπου υπάρχει υποψία για κορονοπάρτι, να συνοδεύεται από επέμβαση των Αρχών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην κάθε περιοχή θα ελέγχονται και οι καταστηματάρχες. Μεγάλη πρόκειται να είναι η επιχείρηση της αστυνομίας και την Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα του Επιταφίου, αλλά και το Μεγάλο Σάββατο, το βράδυ της Ανάστασης.


Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά την περιοχή της Κυψέλης, οι Αρχές έχουν στο μυαλό ένα διαφορετικό σχέδιο, καθώς εκεί εντοπίστηκε ένα διαφορετικό μείγμα συμμετεχόντων στα κορονοπάρτι.
Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER