Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 10:13

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο δικαστήριο (βίντεο)

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αρχίζει η δίκη της 37χρονης που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Το θύμα έφτασε στα δικαστήρια, ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας προσήλθε στις 9 το πρωί της Τετάρτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου που παρά λίγο να χάσει τη ζωή της από την επίθεση με βιτριόλι, τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Το θύμα της επίθεσης εμφανίστηκε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από συγγενικά της πρόσωπα και φορώντας προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο της, μετά από σωρεία χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί για να μπορέσει να αποκτήσει μία κανονικότητα ξανά στη ζωή της.

Η γενναία Ιωάννα, που η ζωή της άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη, είχε δηλώσει εξαρχής οτι θα πήγαινε στο δικαστήριο.

"Η απόφασή μου να βρεθώ στο δικαστήριο αντιμέτωπη με τη γυναίκα που με κατέστρεψε, για εμένα είναι μονόδρομος. Θέλω να αντικρίσει την καταστροφή που έχουν επιφέρει οι πράξεις της και να λογοδοτήσει για αυτές" είχε δηλώσει.

Η κατηγορουμένη ωστόσο δήλωσε κώλυμα και δεν έγινε μεταγωγή της από τις φυλακές όπου κρατείται καθώς έχει το δικαίωμα να μην παραστεί στη δίκη αλλά να εκπροσωπηθεί από τον συνήγορό της.

Το δικαστήριο, αποτελούμενο από δικαστές και ενόρκους, θα κληθεί -μέσα από έγγραφα, οπτικοακουστικό υλικό αλλά και τις καταθέσεις 35 μαρτύρων κατηγορίας- να εξετάσει εξονυχιστικά αυτή την υπόθεση που προκάλεσε αποτροπιασμό και απέχθεια.

 

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER