Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 11:45

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποτάμια οι δρόμοι στην Ηλεία (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποτάμια οι δρόμοι στην Ηλεία (Βίντεο)

Η κακοκαιρία Μπάλλος χτύπησε και την Ηλεία με αποτέλεσμα οι δρόμοι σε πολλές περιοχές της Ηλείας, όπως στην Βάρδα, στην Μυρσίνη και στην Μέλισσα, να μετατραπούν σε ποτάμια, ενώ τις ίδιες εικόνες βλέπουμε και στις επαρχιακές οδούς Αμαλιάδας – Κουρούτας και Ροβιάτας – Σαβαλίων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας έχει δεχτεί μέχρι στιγμής, πολλές κλήσεις για αντλήσεις νερού κυρίως σε χωριά του δήμου Ήλιδας και δήμων του κάμπου.

Ακόμη, πολλές περιοχές του νομού βυθίστηκαν για αρκετή ώρα στο σκοτάδι, αφού προβλήματα στην ηλεκτροδότηση υπήρχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, όπως αναφέρει το patrisnews.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας, θα παραμείνουν κλειστά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Παιδικούς Σταθμούς.

Πλημμύρισαν σπίτια και αποθήκες σε Σαβάλια και Αμπελόκαμπο – Πνίγηκαν ζώα

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός της εφ. «Πατρίς» και του Παναγιώτη Πεντάζου, από τον Αμπελόκαμπο και τα Σαβάλια είναι πρωτόγνωρες. Σπίτια και αποθήκες πλημμύρισαν, ζώα πνίγηκαν…

Οι κάτοικοι έντρομοι, μετρούν τις πληγές τους και αγωνιούν για την συνέχεια καθώς το κύμα κακοκαιρίας δεν έχει περάσει…

Σε απέραντη λίμνη μετατράπηκε η Κουρούτα

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» χτύπησε με μένος την ευρύτερη περιοχή της Κουρούτας, όπου οικόπεδα, χωράφια και δρόμοι έχουν μετατραπεί σε μια απέραντη λί

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER