Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 18:20

Κρήτη: 61χρονος πνίγηκε, ενώ κολυμπούσε με τα εγγόνια του! (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Με τραγικό τρόπο έληξαν οι διακοπές για μία οικογένεια τουριστών που βρίσκονταν στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας παππούς μαζί με τα δύο του εγγονάκια πήγαν σήμερα να απολαύσουν το απογευματινό τους μπάνιο στις Γούβες Ηρακλείου.

Τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα όμως παρέσυραν και τους τρεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν έξω.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οι λουόμενοι αλλά και οι εργαζόμενοι της περιοχής που μπήκαν μέσα και έριξαν σωσίβια προκειμένου να βγάλουν τα δύο παιδιά – ηλικίας 7 και 8 χρόνων – και τον 61χρονο παππού τους.

Αρχικά βγήκαν με ασφάλεια τα δύο μικρά αγόρια ενώ στη συνέχεια εντατικοποιήθηκαν οι προσπάθειες για να σωθεί και ο παππούς.
Δυστυχώς όμως, ο άτυχος άνδρας είχε εγκλωβιστεί στα βράχια που υπάρχουν στην περιοχή αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.

«Εμείς προσπαθήσαμε να τον τραβήξουμε στην στεριά αλλά ήταν πολύ δυνατά τα ρεύματα και δεν μπορούσαμε. Με τη βοήθεια του λιμενικού σώματος, τελικά η σορός του άνδρα ανασύρθηκε και τοποθετήθηκε στο σκάφος», ανέφερε μιλώντας στο cretapost εργαζόμενος της περιοχής που έσπευσε να βοηθήσει στην επιχείρηση διάσωσης.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος παρέλαβαν την σορό και την μετέφεραν στο λιμανάκι της περιοχής όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, τα δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ χωρίς όμως να φέρουν κάποια εμφανή τραύματα.