Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 10:28

Επίθεση με βιτριόλι – Αγόρευση εισαγγελέα: Το σχέδιο εξόντωσης, η επίθεση στην Ιωάννα και ο Νώντας

Γράφτηκε από την
Επίθεση με βιτριόλι – Αγόρευση εισαγγελέα: Το σχέδιο εξόντωσης, η επίθεση στην Ιωάννα και ο Νώντας

Με το νομικό σκέλος της υπόθεσης άρχισε την αγόρευση του ενώπιον του δικαστηρίου ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μασταντωνάκης, ξετυλίγοντας στη συνέχεια τα πραγματικά περιστατικά και γεγονότα μέχρι την επίθεση σε βάρος της άτυχης Ιωάννας.

Ο εισαγγελέας μίλησε για τη σχέση μεταξύ των δυο γυναικών, την κοινή τους καταγωγή, χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους, έχοντας ωστόσο εάν κοινό σύνδεσμο στην Αθήνα, την εξαδέλφη του θύματος.

Όσο για το μήλο της έριδος, ο εισαγγελέας είπε ότι «η κατηγορούμενη είχε μαζί του ελεύθερη σχέση και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με το Νώντα Οικονόμου. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα» είπε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα δεν προέκυψε ότι η Ιωάννα είχε διάθεση να συνεχίσει μαζί του αλλά η κατηγορούμενη δεν πείστηκε ποτέ γιατρό. «Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους» είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο. Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

Ο εισαγγελέας συνεχίζει αυτή την ώρα να περιγράφει τα πραγματικά περιστατικά, εξηγώντας ότι δεν κατέστη δυνατό να διαπιστωθεί το πως προμηθεύτηκε το βιτριόλι και το εάν υπήρχαν συνεργοί.


NEWSLETTER