Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 10:48

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητεί ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η Έφη Κακαράντζουλα

Γράφτηκε από την
Επίθεση με βιτριόλι: Δεν ζητεί ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η Έφη Κακαράντζουλα

Στην τελική ευθεία η δική για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαραντζούλα.

Το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας άρχισε η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορούμενης με τον ο κ. Κεχαγιόγλου να αναφέρει πως η εντολέας του δεν ζητεί να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Όπως ειπε ο νόμος απαιτεί ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να άρει τις συνέπειες της πράξης του, όμως η ιδιά δεν μπόρεσε να το πράξει.

«Τι θα μπορούσε να κάνει; Να βοηθήσει οικονομικά για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας. Προέρχεται όμως από φτωχή οικογένεια, που δεν διαθέτει χρήματα. Η ίδια ζούσε μόνο με το μισθό της. Για το λόγο αυτό η υπεράσπιση δε θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Ο ίδιος δήλωσε για μια ακόμη φορά τη συμπάθεια του στην Ιωάννα, λέγοντας ωστόσο ότι δεν παύει να είναι υπερασπιστής. «Υπερασπιζόμαστε ανθρώπους και όχι αδικήματα» είπε ο συνήγορος της κατηγορουμένης προκαλώντας την αντίδραση της Ιωάννας. Τότε ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε: «Δεν ξεκινάμε καλά. Δεν ανέχομαι ούτε μπούλινγκ από κανένα. Σέβομαι το θύμα να σεβαστούν όλοι εδώ μέσα το ρόλο μου ως δικηγόρου υπεράσπισης».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η εντολέας του πολλές φορές ζήτησε συγνώμη για την πράξη της, πλην όμως ακόμη μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται ως αμετανόητη.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER