Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 08:49

Απολογείται στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (βίντεο)

Απολογείται σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες παρέμεινε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα «αν κριθεί ύποπτος φυγής, σήμερα, μπορεί να τεθεί προσωρινά κρατούμενος».

O παρουσιαστής βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Παράλληλα, η έρευνα σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν σταματά με τη σύλληψή του καθώς το βασικό ζητούμενο είναι αν υπήρχε οικονομικό όφελος.

Απόστολος Λύτρας: Θα προκύψουν και άλλα πράγματα σε βάρος του παρουσιαστή
Βέβαιος πως θα προκύψουν και άλλα πράγματα σε βάρος του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο, που κατηγορείται για τη διαρροή προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφων του στο διαδίκτυο, εμφανίστηκε μιλώντας στο Open ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος μίας εκ των γυναικών που έκανε την καταγγελία.

«Έχω επαφή με άλλη μία κοπέλα που μου είπε τα ίδια ακριβώς. Είχαν σχέση, τη μαγνητοσκόπησε και τα δημοσίευσε σε πορνογραφικό site. Της δεύτερης καταγγέλλουσας είναι ακόμη ανεβασμένο το βίντεο. Τα βίντεο ανέβηκαν από το δικό του προφίλ. Δεν έκανε καμία κίνηση να τα κατεβάσει ως τώρα», σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Σημείωσε ακόμα πως «ζητήσαμε εισαγγελική παραγγελία για να κατέβει αλλά αυτό καθυστερεί».

Τέσσερις νέες καταγγελίες
Στο μεταξύ η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, Σταυρούλα Πρίλη, τόνισε στο MEGA, ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις 4 καταγγέλλουσες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Δύο νέα βίντεο
Στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει κάνει μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει».

Ο κωδικός που τον «καίει»
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει ότι διατηρούσε δικό του κανάλι στο οποίο ανέβαζε τα βίντεο. Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης αφού, ναι μεν δείχνει πλέον ότι δεν ήταν εκδικητικό πορνό, όπως θεωρούνταν, αλλά ότι ο παρουσιαστής σύναπτε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραγικό υλικό στο κανάλι του.

Επίσης, ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του ότι «άλλοι ανήρτησαν τα βίντεο στα διεθνή sites στο εξωτερικό και τα πήραν από το δικό του, προσωπικό κανάλι», δεν φαίνεται να ευσταθεί, μιας και οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γεγονός που εκτιμάται πως κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.

Πηγή: ethnos.gr