Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 11:43

Πέθανε ο Γιώργος Τρομάρας

Γράφτηκε από την
Πέθανε ο Γιώργος Τρομάρας

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τρομάρας. Νοσηλευόταν με εγκεφαλικό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 75 ετών ο Γιώργος Τρομάρας, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξάνδρα έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο ίδιος είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια, ωστόσο η καρδιά του δεν άντεξε και έτσι έφυγε από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους του, αλλά και σε όσους είχαν παρακολουθήσει από κοντά τα κατορθώματά του.

Ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 σε ένα μικρό χωριό με θέα την Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυϊκή δύναμη. Εκτός από παλαιστής έχει καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.

Τα παιδικά του χρόνια ήταν δύσκολα, η αγάπη του, όμως, για το άθλημα τον ανέδειξε γρήγορα. Ο Γιώργος Τρομάρας ήταν ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών.

Ηταν παντρεμένος και είχε έναν γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου.

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER