Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 11:20

Παπαδημητρίου (Αττικές Διαδρομές): Διακόσιοι άνθρωποι ακόμα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό

Γράφτηκε από την
Παπαδημητρίου (Αττικές Διαδρομές): Διακόσιοι άνθρωποι ακόμα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό

"Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα" σχετικά με αξιώσεις αποζημιώσεων


Διακόσιοι άνθρωποι παρέμεναν εγκλωβισμένοι στις 10 σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό και 100 αυτοκίνητα, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας "Αττικές Διαδρομές" Αριστοφάνη Παπαδημητρίου. Απαντώντας γιατί η Αττική Οδός δεν κινήθηκε γρήγορα χθες το μεσημέρι για να μη δημιουργηθεί το πρόβλημα υποστήριξε ότι «τα περιστατικά στην αρχή ήταν αντιμετωπίσιμα».

Ο κ. Παπαδημητρίου εκτίμησε πως «όποιο σχέδιο είχαμε ήταν σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθεί με τόσα φορτηγά και αυτοκίνητα στο δίκτυο». Ανέφερε επίσης ότι η κίνηση των φορτηγών στην Αττική οδό δόθηκε εντολή να σταματήσει στις 2 το μεσημέρι ενώ στην Νέα οδό είχε δοθεί από τις 9 το πρωί.

Όπως υποστήριξε η κατάσταση με την κακοκαιρία ήταν δύσκολα διαχειρίσιμη και πρωτόγνωρη και ακόμη και 60 εκχιονιστικά να είχαμε (είχαμε 34) θα είχαν αποκλειστεί. «Πιθανώς να αργήσαμε» παραδέχθηκε ο κ. Παπαδημητρίου και σημείωσε: «ως Αττική οδός αισθανόμαστε άβολα και πολύ άσχημα για ό,τι έγινε. Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας δεν είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα και αποτελούσαμε υπόδειγμα για όλους».

Αναφορικά με τις αξιώσεις αποζημιώσεων που αναμένεται να υποβληθούν σε βάρος της εταιρείας απάντησε: «είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

ΑΠΕ


NEWSLETTER