Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 08:47

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Ντινόπουλο - Συντετριμένος ο αδερφός του (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Ντινόπουλο - Συντετριμένος ο αδερφός του (βίντεο)

Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Ντινόπουλο, γιο του δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου, θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Οι συγγενείς του τον αναζητούσαν από το βράδυ του Σαββάτου και μετά από πολλές αναπάντητες κλήσεις ο Αργύρης Ντινόπουλος πήγε το μεσημέρι της Κυριακής με κλειδαρά στο σπίτι του γιου του στα Εξάρχεια, όπου τον βρήκε νεκρό στον καναπέ.

Όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του, οφείλεται σε παθολογικά αίτια καθώς έπασχε από διαβήτη τύπου Α.

«Παιδιά, ο Βασίλης δεν είναι πια μαζί μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Τι ανέφερε ο αδερφός του Βασίλη Ντινόπουλου

Για τον Βασίλη Ντινόπουλου μίλησε χθες στον Alpha ο Αναστάσιος – Οδυσσέας Ντινόπουλος. Ο αδερφός του συντετριμμένος σημειώνει ότι ο Βασίλης Ντινόπουλος, είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωρούνταν χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο», ανέφερε.

«Ο αδερφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στο πώς έμαθε για την τραγική είδηση του θανάτου του αδερφού του, ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος είπε: «Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά».

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER