Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 22:26

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Γράφτηκε από την
Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης


Θλίψη για τον χαμό του δημοσιογράφου Κώστα Τσαούση - Είχε εργαστεί στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Το Βήμα», «Πρώτο Θέμα», σε σειρά ραδιοφωνικών σταθμών, περιοδικά και ιστότοπους


«Έφυγε» σε ηλικία μόλις 61 ετών ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Ηταν ένας από τους πιο δραστήριους και πολυπράγμονες εκπροσώπους του δημοσιογραφικού χώρου, με έμφαση στο οικονομικό ρεπορτάζ. Είχε εργαστεί στις εφημερίδες «Καθημερινή», «Το Βήμα», «Πρώτο Θέμα», σε σειρά ραδιοφωνικών σταθμών, περιοδικά και ιστότοπους. Στο βιογραφικό του σημείωμα στο Bostanistas ανέφερε ο ίδιος:

«Αγαπώ τρεις πόλεις - και οι τρεις έχουν τη θάλασσα στα πόδια τους. Γεννήθηκα στην Ελευσίνα τον Νοέμβριο του 1960. Η καταγωγή και των δύο γονέων μου από τη Χαλκίδα, όπου περνώ ολοένα και περισσότερο χρόνο από τη ζωή μου. Τέλος, η Θεσσαλονίκη ήταν η πόλη των σπουδών μου, στην παλιά Βιομηχανική, ενσωματωμένη σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας».

To In και ο ΟΤ αποχαιρέτησαν τον Κώστα Τσαούση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν ήταν απλώς ένα συνάδελφος, ήταν ένα σημείο αναφοράς για όλες και όλους μας. Ήταν και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οράματος που έχουμε για την ενημέρωση. Εμείς θα κρατήσουμε όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί του σε δημοσιογραφικά γραφεία και σαν τελευταία εικόνα τη χαρά που έδειχνε όταν καταφέραμε να κάνουμε το ΟΤ FORUM.

Καλό ταξίδι Κώστα»

Πηγή: reader

 


NEWSLETTER