Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 16:24

Αυτός είναι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που ασέλγησε σε 15χρονη μαθήτριά του (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Αυτός είναι ο προπονητής πολεμικών τεχνών που ασέλγησε σε 15χρονη μαθήτριά του (βίντεο)

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καθηγητή πολεμικών τεχνών που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη μαθήτριά του. Βρέθηκε και υλικό πορνογραφίας ανηλίκων στην κατοχή του.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 46χρονου Έλληνα προπονητή και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου πολεμικών τεχνών στο Π. Φάληρο, κατηγορούμενου για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων, ο οποίος συνελήφθη στις 23 Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η καταγγελία από το θύμα του, αφορούσε περιστατικά που έλαβαν χώρα σε βάρος της από τον ίδιο την χρονική περίοδο 2017-2018, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 15 ετών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος έτερων ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 29-9-2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Πηγή: www.news247.gr


NEWSLETTER