Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 14:30

Ηγουμενίτσα: Ανήλικος πρόσφυγας βρέθηκε νεκρός σε φορτηγό - Πέθανε από τη ζέστη

Γράφτηκε από την
Ηγουμενίτσα: Ανήλικος πρόσφυγας βρέθηκε νεκρός σε φορτηγό - Πέθανε από τη ζέστη

 

Ένας ανήλικος πρόσφυγας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην καρότσα φορτηγού. Φαίνεται πως δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της μέρας.

Νεκρός μέσα σε καρότσα φορτηγού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρέθηκε ένας 15χρονος πρόσφυγας. Η σορός του παιδιού εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης (05/07) κατά τη διάρκεια ελέγχου του Λιμεναρχείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανήλικος πρόσφυγας, περίπου 15 ετών, βρέθηκε μετά από την ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού. Το όχημα, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μετέφερε ποδήλατα και είχε χάσει το δρομολόγιο της Τρίτης για Ιταλία.


Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το ανήλικο παιδί στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως φαίνεται ο 15χρονος κατάφερε το βράδυ να εισχωρήσει στο φορτίο, και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού.

Ο οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον τοπικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Thespro.gr, την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER