Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 21:45

Βίντεο με τη Νικολέτα και τον Πακιστανό να παίζουν το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων

Γράφτηκε από την
Βίντεο με τη Νικολέτα και τον Πακιστανό να παίζουν το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων

Ένα βίντεο το οποίο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης της 17χρονης Νικολέτας από το Περιστέρι και του 21χρονου Πακιστανού συντρόφου της ο οποίος φέρεται να την σκότωσε επειδή εκείνη, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος, μίλησε άσχημα για των Μωάμεθ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι, στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 φαίνεται να είναι δίπλα δίπλα και να παίζει το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων. Ερωτήσεις που αποκάλυπταν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους, όπως ποιος είναι αυτός που ζητάει πιο εύκολα συγγνώμη, ποιος από τους δυο είναι ο πιο νευρικός και ποιος κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τις περισσότερες υποχωρήσεις στην σχέση, έκανε η άτυχη Νικολέτα, ενώ πιο δύσκολα συγγνώμη ζητούσε ο 21χρονος Σάνι ενώ δήλωνε και πιο νευρικός.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως, ο 21χρονος ήταν ιδιαίτερα χειριστικός και φέρεται να ζήλευε παθολογικά την 17χρονη.

Περιστέρι: Τι λένε οι δυο φίλοι του 21χρονου Πακιστανού

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 21χρονος κατηγορούμενος τη μέρα της δολοφονίας, μάζεψε τα πράγματα του, τα έριξε σε ένα σακίδιο και μια βαλίτσα και επειδή δεν είχε μεταφορικό μέσο και χρήματα, ζήτησε από δυο ομοεθνείς του να τον μεταφέρουν στον Σταθμό Λαρίσης ώστε να φύγει από την Ελλάδα.

Οι δυο άνδρες, οι οποίοι ήδη έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές. «Με πήρε τηλέφωνο για να τον πάω με το μηχανάκι μου στο σταθμό Λαρίσης να φύγει για Θεσσαλονίκη όμως είχα δουλειά. Στις 6 και 10 με ξανά κάλεσε και μου είπε ότι είχε αφήσει ένα σάκο και μια βαλίτσα στην αυλή του σπιτιού μου. Ήθελε να βάλω τα ρούχα από τη βαλίτσα στον σάκο και να τον μεταφέρω στο σταθμό όπου εκεί θα τον συναντούσα, να του τον δώσω. Πήρα έναν φίλο μου και με το μηχανάκι του, παρέδωσα τον σάκο. Όταν τον ρώτησα γιατί φεύγει για Θεσσαλονίκη μου είπε ότι θα πήγαινε στην Ιταλία για δουλειά» είπε ο ένας από τους δυο φίλους του.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι φίλοι του στον Ant1, δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί στο Περιστέρι όταν τον συνάντησαν και πως έμαθαν για το θάνατο της Νικολέτας, την επόμενη ημέρα, από την ίδια της την αδερφή.

Περιστέρι: Για υπόθαλψη εγκληματία κάνει λόγο η οικογένεια της Νικολέτας

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Νικολέτας κάνει λόγο για έγκλημα προμελετημένο και για υπόθαλψη εγκληματία από τους δυο ομοεθνείς του. «Οι δυο ομοεθνείς του οι οποίοι συνέδραμαν στην διαφυγή του, βοήθησαν υλικά και οικονομικά τον κατηγορούμενο για να διαφύγει στην γειτονική χώρα τον Σκοπίων. Δεν μπόρεσε όμως να τα καταφέρει παρ’ όλη τη βοήθεια και την υπόθαλψη εγκληματία που παρείχαν αυτοί οι δυο» είπε χαρακτηριστικά.


NEWSLETTER