Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 09:14

Αστρολογία – 28/03/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 28/03/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Δία στο ζώδιό σου σε βάζει σε τροχιά ευχαρίστησης και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, έχοντας εξασφαλισμένη την επιτυχία, την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου ή και τα δυο μαζί. Δεν αποκλείεται να επιβραβευτούν άμεσα οι προσπάθειές σου με έναν ανέλπιστα εύκολο τρόπο ή απλά να έχεις τα τυχερά σου! Παράλληλα βέβαια, μπορεί να «μπεις στο μάτι» κάποιου/ας, εξ αιτίας της τύχης σου ή γιατί απλά θεωρεί ότι δεν αξίζει να βρίσκεσαι εκεί που είσαι, αλλά αυτό δε θα έπρεπε να σε ενοχλεί.

 

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Δία σε καλεί να αφήσεις τα δύσκολα για άλλη μέρα και να απολαύσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται στην δουλειά αλλά και την καθημερινότητά σου. Iσως πάλι να μπορέσεις να το σκάσεις για λίγο, να πάρεις ένα ρεπό ή απλά να λουφάρεις... Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα σου δοθούν τα μέσα και οι πόροι για να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ή να κλείσεις κάποιο ραντεβού με γιατρό για να διώξεις τις όποιες αρνητικές σκέψεις σου. Πιθανή είναι και μια θετική εξέλιξη στα εργασιακά σου.

 

Δίδυμος

Η σύνοδος Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτησή σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και λόγια του αέρα! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ή την γαλαντόμα διάθεση ενός φίλου ή μιας φίλης σου, όπως επίσης και να κάνεις μια πολύ αξιόλογη γνωριμία ή να συμφωνήσεις να μετέχεις σε μια ομάδα, που στην αρχή θα σε ενθουσιάσει με το αντικείμενο που ασχολείται.

 

Καρκίνος

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, ίσως μάλιστα η σύνοδος Ερμή-Δία να σε φέρει πολύ πιο κοντά σε πρόσωπα με ισχύ ή άκρες, που σίγουρα μπορούν να συμβάλλουν στην ευκολότερη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευτείς για το έργο και την δράση σου. Παράλληλα, ένας στόχος που είχες θέσει, τώρα θα επιτευχθεί, ενώ οι συγκυρίες ευνοούν στο να εδραιώσεις την επαγγελματική σου θέση και να πάρεις τα εύσημα για τις προσπάθειές σου. Για χρήματα όμως... δε φαίνεται.

 

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Δία διευρύνει σημαντικά τις επαφές σου κι αν προκύψει κάτι που σχετίζεται με το εξωτερικό, μην διστάσεις να προχωρήσεις. Επιπλέον, συμβάλλει θετικά στην διάδοση των ιδεών και του έργου σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα μεταφορικό ή επικοινωνιακό μέσο που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, φέρνει και νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στο να αυξήσεις τις γνώσεις σου και λύσεις σε νομικά ή εκπαιδευτικά σου θέματα.

 

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Δία σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού ακόμη κι αν όλα δείχνουν εναντίον σου, εξ αιτίας χρεών ή άλλων υποχρεώσεων, το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος με την βοήθεια της τύχης ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ, να πάρεις χρήματα από μια ασφάλεια ή να κλείσεις ένα δάνειο με πολύ ευνοϊκούς όρους.

 

Ζυγός

Με την σύνοδο Ερμή-Δία απέναντί σου, πολλά είναι εκείνα που μπορούν να βελτιωθούν στη ζωή σου και μάλιστα σχετικά εύκολα, μέσα από την υποστήριξη των άλλων. Επιπλέον, μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει άκοπα και αβίαστα ό,τι επιθυμείς. Το σίγουρο είναι ότι η δημοτικότητά σου είναι ανεβασμένη και εύκολα μπορείς να κερδίσεις το ενδιαφέρον όσων επιθυμείς, αλλά και άλλων που απλά θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν πάλι δεν έχεις ιδιαίτερες βλέψεις, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφα με καλή παρέα.

 

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Δία δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στις εργασιακές σου σχέσεις και αν μέχρι πρόσφατα προβληματίστηκες ή ένιωσες μια αβεβαιότητα, τελικά όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου. Αν είχες ταλαιπωρηθεί από μια ενόχληση στην υγεία σου, οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αν και καλό θα ήταν να προσέχεις περισσότερο τη διατροφή σου και να μην υποκύπτεις σε πειρασμούς. Δεν αποκλείεται και να πάρεις ένα μπόνους ή μια προαγωγή.

 

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Δία σηματοδοτεί προσωπικές επιτυχίες αλλά ίσως και την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον, αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου, καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε γελάκια και αστειάκια, αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο φιλόδοξο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Δεν αποκλείεται επίσης και να κερδίσεις ένα ποσό από τυχερό παιχνίδι, αλλά και εκεί θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή, τηρώντας το ρητό «πάρε τα λεφτά και τρέχα», αλλιώς θα τα εξανεμίσεις στο πι και φι!

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και την οικογένεια, κάτι που σε καιρό... Αρη σου δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ανακούφιση και σε βοηθά να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ισως πάλι να ασχοληθείς με ένα περιουσιακό ζήτημα, προχωρώντας σε μια επωφελή σύμβαση ή συμφωνία, ενώ ό,τι κι αν σου λείψει, οι οικείοι σου θα σου το προσφέρουν με ευχαρίστηση. Δεν αποκλείεται και να βρεις σπίτι, αν έψαχνες ή να προχωρήσεις την αγορά του, να αγοράσεις ένα σκεύος, έπιπλο, είδος σπιτιού ή οικιακού εξοπλισμού που θα σε διευκολύνει.

 

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Δία σε κάνει πιο εξωστρεφή και κοινωνικό/ή, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις ή να παραγγείλεις κάποια αξεσουάρ, που θα σε εξυπηρετήσουν πολλαπλά. Δεν αποκλείεται ένα δώρο ή η απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου, κινητού, τάμπλετ ή άλλου είδους τεχνολογίας που θα κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, αλλά και η θετική εξέλιξη μιας γραφειοκρατικής σου υπόθεσης. Επιπλέον, η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα θα σε ωφελήσει, ενώ θα λάβεις και μια καλή είδηση.

 

Ιχθύς

Η σύνοδος Ερμή-Δία συνηγορεί στην βελτίωση των οικονομικών σου, αλλά και στο να βρεις χρηματοδοτικές άκρες, με συνέπεια να αποκτήσεις κάτι που θα βελτιώσει την κοινωνική σου εικόνα ή να νοιώσεις πολύ πιο ασφαλής. Δεν χρειάζεται όμως να το ζορίσεις, αφού η τύχη σου είναι εκείνη που έχει τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, σε σπρώχνει το να αφήσεις πίσω σου τις όποιες φοβίες και ενδοιασμούς και να δηλώσεις ανοιχτά τι θέλεις και τι θεωρείς ότι θα σε έκανε να νιώσεις ικανοποιημένος/η, χωρίς να σκεφτείς το πώς θα φανείς. Ενδεχομένως να σε εκπλήξει ευχάριστα η ανταπόκριση που θα λάβεις.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER