Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 09:00

Αστρολογία – 01/04/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 01/04/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

 

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα βάζει δύσκολα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την ανεξάρτητη ή/και προκλητική στάση σου να γίνεται η αιτία για αρκετές εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Ισως πάλι να γίνει ένα απίστευτο μπέρδεμα ανάμεσα σε φίλους/ες, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χρειαστεί να γίνεις πιο ευέλικτος/η και συγκαταβατικός/ή τόσο στις τρέλες τους, όσο και στις δυσκολίες που περνούν. Από το απόγευμα και μετά, βέβαια, όλα θα ξαναβρούν την ισορροπία τους και δεν αποκλείεται η τύχη να σου χτυπήσει την πόρτα.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Λέοντα η κατάσταση στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου απέχει πολύ από το να είναι ήρεμη και ωραία, σήμερα. Ισως, μάλιστα, να προκύψουν αντιθέσεις και συγκρούσεις, οφειλόμενες σε μια εντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Επιπλέον, η γαλήνη σου θα διαταραχθεί από απρόβλεπτα ή προκλητικά γεγονότα. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, το να ειπωθούν κάποια πράγματα έξω από τα δόντια θα σε βοηθήσει, ώστε αργότερα να νιώσεις ξαλαφρωμένος/η.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Λέοντα να προκαλεί αντιφάσεις και διλήμματα, δεν αποκλείεται να φανείς «αλλοπρόσαλλος/η» ή γεμάτος/η παραξενιές! Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να προκύψουν «εμπλοκές» με γείτονες, γνωστούς ή συγγενείς, ενώ και στις μετακινήσεις σου επικρατεί το χάος. Επιπλέον, σε σχέση με τον εξοπλισμό και τα μέσα που χρησιμοποιείς, μην έχεις τίποτα για σίγουρο, καθώς, όπως όλα δείχνουν, το καθένα θα κάνει τα δικά του. Από το απόγευμα και μετά, βέβαια, θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να σκας με τέτοια περιστατικά.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, που προκύπτουν εντελώς ξαφνικά, το θέμα όμως δεν είναι καθόλου απλό, αφού είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην περίπτωση και, παρά τους υπολογισμούς σου, οι ενέργειές σου να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπλέον, στις αγορές σου, δε θα βρεις αυτό που θες και καλύτερα να μην πάρεις κάτι άλλο, αλλά να περιμένεις! Ωστόσο, το κλείσιμο της μέρας θα σε αφήσει αρκετά ικανοποιημένο/η.

 

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει πρωταγωνιστή/α των εξελίξεων, κάτω όμως από δύσκολες ή παράδοξες συνθήκες και το πιθανότερο είναι να ζήσεις διαδοχικές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους καταστάσεις. Επιπλέον, η απόρριψη είναι πιθανή από άτομο που δεν περιμένεις, κάτι που θα σε ρίξει ψυχολογικά. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά το κλίμα αλλάζει και την επιβεβαίωση που αποζητούσες θα την πάρεις απρόσμενα από άτομο που δεν υπολόγιζες, αντισταθμίζοντας και με το παραπάνω τα όποια αρνητικά συναισθήματα εισέπραξες πριν.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Λέοντα, δεν αποκλείεται να κληθείς να προσφέρεις ξαφνικά τις υπηρεσίες σου ή να χρειαστεί να εξυπηρετήσεις κάποιον/α πολύ ιδιότροπο/η. Επιπλέον, ενδεχομένως να μάθεις ότι ένα πρόσωπο που θεωρούσες φιλικό απέναντί σου, κάθε άλλο παρά τέτοιο είναι. Δεν αποκλείεται κι ένα θέμα υγείας που σε απασχολούσε να επανέρθει στο προσκήνιο, παρότι ακολούθησες κατά γράμμα τις οδηγίες. Το βράδυ, όμως, όλα αυτά θα εξαφανιστούν, όπως εμφανίστηκαν.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Λέοντα, η καλή σου προαίρεση απέναντι στους άλλους δοκιμάζεται από αντιφατικές συμπεριφορές ή/και καταστάσεις, από τις οποίες δύσκολα θα βγάλεις νόημα. Μπορείς ωστόσο να πάρεις περισσότερη δύναμη, εμψυχώνοντας τους άλλους ή συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια. Η ωραία διασκέδαση, ωστόσο, είναι εγγυημένη το βράδυ, που εκτός του ότι θα ευχαριστηθείς όμορφες στιγμές με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, ενδέχεται να κάνεις και μια καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα σε σχέση με την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα, αφού πρέπει αφ’ ενός να είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου και αφ’ ετέρου να ελιχθείς αποτελεσματικά απέναντι σε ξαφνικές ανατροπές ή επαναστατικές ενέργειες. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, πολύ περισσότερο που έχεις τα προσόντα να επιβάλλεσαι όπου χρειάζεται. Αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που θα εκφραστείς και να είναι σαφές, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι δεν γεννήθηκες... σήμερα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρεται για να μάθεις διάφορα σε ζητήματα που απαιτούν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική προσέγγιση, αρκεί να αφιερώσεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου. Σε εξωστρεφείς δράσεις ωστόσο (ταξίδια, μετακινήσεις), αλλά και σε νομικά ή εργασιακά ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η! Οσον αφορά όμως στα πλάνα σου για το βράδυ, το να περάσεις καλά είναι εξασφαλισμένο.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον Λέοντα, να επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου, κάθε απόπειρά σου να ελέγξεις την κατάσταση, θα σκοντάψει σε απρόβλεπτους παράγοντες κι εκεί που έχεις κάτι σίγουρο, μάλλον θα το χάσεις μέσα από τα χέρια σου. Επιπλέον, μια δανειοδότηση ή μια φορολογική υπόθεση θα παρουσιάσει εμπλοκή. Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, ξεχνώντας ό,τι σε παίδεψε.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί αντιφατικές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως όλα αυτά ανακύψουν κι από μια δική σου προκλητική ή αδιάφορη στάση που θα συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις. Το ζητούμενο όμως είναι να έχεις καλύτερα αντανακλαστικά και να αποφύγεις να τεντώσεις το σχοινί, εφ’ όσον βλέπεις ότι δε σε παίρνει. Δεν αποκλείεται και να κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν δικό σου άνθρωπο που κοντεύει να παλαβώσει από όλα αυτά που του συμβαίνουν! Από το απόγευμα και μετά, οι επαφές σου θα πληθύνουν, ενώ είναι πιθανή μια έξοδος με αγαπημένα σου πρόσωπα σε γνωστό στέκι.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον Λέοντα να βάζει σε «στόχο» τα εργασιακά σου, εσύ μεν προσπαθείς να είσαι εντάξει, έτσι ώστε να μην μείνει κανείς παραπονούμενος/η, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού έχεις να κάνεις με στριμμένους και ιδιότροπους! Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και την διατροφή σου οφείλεις να βρεις ένα μέτρο, ανάμεσα στους περιορισμούς και την αναβλητικότητά σου, που σε κάνει να τα αφήνεις όλα για... Δευτέρα! Το βράδυ, ωστόσο, θα είναι αρκετά όμορφο για σένα και μάλιστα θα έχει και τα τυχερά του.


NEWSLETTER