Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 09:16

Αστρολογία – 10/6/2023

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Κριός

Παρασκηνιακές υποθέσεις σε προβληματίζουν και σου γεννούν ένα αίσθημα φοβίας ή ενοχής, θα εξαρτηθεί από το πόσο έχεις σχέση με κρυφές ή παράνομες δραστηριότητες. Σε κάθε περίπτωση, κράτησε κρυφά τα σχέδιά σου, ειδικά αν διαισθάνεσαι πως κάποιος καραδοκεί να κλέψει τις ιδέες σου ή να σε φέρει σε δύσκολη θέση για να σε βλάψει. Ισως κληθείς να προσφέρεις βοήθεια, να υπερασπιστείς κάποιον για παράδειγμα που έχει την ανάγκη σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο ίσως φέρει προστριβές με συγγενικό πρόσωπο.

 

Ταύρος

Κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να εργαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ν’ ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Η συνέπεια και η μεθοδικότητά σου σε κάνουν αγαπητό/ή και κερδίζεις την εκτίμηση και την εύνοια των ανωτέρων. Εχεις καλό ένστικτο και όποια δυσκολία σου παρουσιαστεί καταφέρνεις να την αντιμετωπίσεις. Ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ηλιο θα φέρει ανησυχία για το αν αμείβεσαι όπως σου αξίζει ή όχι. Μην επιτρέψεις να αμφισβητήσει κανείς τις ικανότητές σου.

 

Δίδυμοι

Θα έχεις απίστευτο εκνευρισμό, θα σε ενοχλούν όλοι και όλα, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στις επαφές και στις συναλλαγές σου. Αν ανήκεις σε κάποιο σύλλογο/σωματείο, το πιθανότερο είναι να δημιουργηθεί κάποιο ζήτημα το οποίο θα έχεις προκαλέσει εσύ, λόγω συναισθηματικής φόρτισης αλλά κι αδυναμίας να πεις αυτά που πραγματικά θέλεις. Παρότι η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς, προσπάθησε να εκλογικεύσεις όσα συμβαίνουν, χωρίς ωστόσο να πάρεις κάποια απόφαση υπό πίεση. Ακόμη και οι φίλοι σου αδυνατούν να σε καταλάβουν, οπότε μην περιμένεις βοήθεια.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, έχεις όλες τις πιθανότητες με το μέρος σου, ώστε να επιτύχεις σε ό,τι αναλάβεις. Με προθυμία αναλαμβάνεις όλες τις δουλειές και γίνεσαι το αγαπημένο πρόσωπο της ημέρας. Υπάρχει περίπτωση ν’ αντιμετωπίσεις δίλημμα για το αν πρέπει ν’ αποκαλύψεις κάτι που ανακάλυψες. Ακολούθησε τη διαίσθηση και το ένστικτό σου και θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Για έναν στόχο σου γίνεσαι πολύ large και μοιράζεις χρήματα, καλό είναι όμως να είσαι προσεκτικός/ή στη διαχείριση των οικονομικών σου.

 

Λέων

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε πολύ προσωπικές υποθέσεις οι οποίες μπορεί να είναι πολύ κρίσιμες. Θα είναι στενάχωρη η μέρα σου, θα είσαι εσωστρεφής ίσως, γιατί κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα μοιραστείς, με αποτέλεσμα να περνάς μόνος/η σου ό,τι σε βασανίζει. Μια κατάσταση ενδέχεται να τελειώσει, να ολοκληρωθεί και να σου αφήσει ένα συναίσθημα μοναξιάς κι απώλειας. Πάντως, στον επαγγελματικό χώρο σου θα έχεις μια επιτυχία που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, έρχεσαι πιο κοντά με ανθρώπους κύρους και εξουσίας που έχουν τη δύναμη να σε στηρίξουν. Αν θέλεις να ζητήσεις μια χάρη μπορείς να το κάνεις σήμερα, χωρίς να νιώσεις υποχρεωμένος/η, μιας και μπορεί να ωφεληθείς μέσα από κάποιες εξυπηρετήσεις, που μπορείς να κάνεις. Είναι πιθανό να μη συμφωνείς με όσα σου ζητηθούν ωστόσο, μάλλον δεν θα μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Θα υπάρχει αυξημένη κοινωνικότητα που όμως, λόγω υποχρεώσεων, δεν θα μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις.

 

Ζυγός

Αν έχεις παρατημένες τις δουλειές του σπιτιού ή του εργασιακού σου χώρου, ήρθε η μέρα που πρέπει να τις κάνεις. Ασχολείσαι δηλαδή με πρακτικά πράγματα κυρίως, ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο εργασιακός φόρτος κι αυτό να σε αγχώσει περισσότερο. Ισως νιώσεις αδυναμία και να πάρεις το ρόλο του θύματος, προκειμένου να γλιτώσεις από επιπλέον υποχρεώσεις. Σήμερα επίσης, μπορεί να σου αποκαλύψει το μυστικό του ένας φίλος, το οποίο δεν είναι απαραίτητα άσχημο, όμως εσύ δε θα δώσεις την απαραίτητη σημασία.

 

Σκορπιός

Η ευνοϊκή θέση της Σελήνης στους Ιχθύς φέρνει την τύχη με το μέρος σου, ακόμη κι αν επί της ουσίας δεν προκύψει κάτι, θα νιώθεις τυχερός/ή που μπορείς ν’ απολαμβάνεις, είτε τη σχέση σου με παιδιά είτε τις απλές χαρές της ζωής. Ισως χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για κάτι που θεωρείς δημιουργικό, με απώτερο σκοπό να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Επίσης, μπορεί για ένα οικονομικό θέμα να προβληματιστείς γιατί δεν θα ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Πάντως ζημιωμένος/η δεν θα βγεις, αν είσαι προσεκτικός/ή.

 

Τοξότης

Ενα περιουσιακό θέμα σου δείχνει να σε απασχολεί, ωστόσο αδυνατείς να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει, αφήνοντας τους άλλους να βγάλουν «τα κάστανα από τη φωτιά». Μπορείς να νιώσεις παγιδευμένος/η μέσα από τις επιθυμίες σου γιατί δεν είσαι σίγουρος/η τι θέλεις, αλλά και πώς να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς. Από την άλλη πλευρά, σήμερα αυτό που θα σε γεμίσει περισσότερο είναι η διακόσμηση του προσωπικού χώρου σου που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα μέσα σ’ αυτόν.

 

Αιγόκερως

Η θέση της Σελήνης στους Ιχθύς σε κάνει αποφασιστικό/ή ως προς τα σχέδια και τις ιδέες σου κι αυτό βοηθά να τις παρουσιάσεις και να εκτιμηθούν από τους ανωτέρους. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πάντα γύρω σου σε κάνει οξυδερκή στις συναλλαγές και στις επαφές σου με τους άλλους. Ενα πρακτικό θέμα που θα προκύψει ίσως σε ταράξει, ωστόσο, δεν είναι κάτι που δεν θα μπορείς να διαχειριστείς. Λίγη προσοχή σε χρήματα που ξοδεύονται με λάθος τρόπο για ένα παιδί.

 

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για πρακτικές ανάγκες που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινότητά σου, καθώς το σπίτι σου χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Το καλύτερό σου είναι η αλλαγή, οπότε τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα τις ξοδέψεις για την ωραιοποίησή του. Αν υπάρχουν παιδιά, ενδεχομένως να σε δυσκολέψουν, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Με την Σελήνη στους Ιχθύς, ενδεχομένως να υπάρξει ανασφάλεια για την οικονομική κατάστασή σου, που όμως δεν θα ανταποκρίνεται σε αντικειμενικά κριτήρια.

 

Ιχθύες

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα σε διακρίνει μια ευαισθησία ως προς τη σχέση σου με τους άλλους και κυρίως ως προς το πώς σε βλέπουν. Θα είσαι κυκλοθυμικός/ή και εκεί που θα θέλεις να νιώσεις καλά με πράγματα που θα είναι για εσένα και μόνο, θα μπαίνεις στο «τρυπάκι» να εξυπηρετείς τους άλλους, αυξάνοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, τα παράπονα και την γκρίνια σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου και αφιέρωσε χρόνο για κάποιον άλλον, αν και εφ’ όσον σου το υπαγορεύσει η συνείδησή σου.