Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 10:06

Αστρολογία – 16/09/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 16/09/2023

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

 

Κριός

Η Σελήνη στον Ζυγό στον 7ο οίκο σου, θα χαμηλώσει τους τόνους, θα είσαι πιο ήρεμος και συνεργάσιμος με τους/ις άλλους/ες, προκειμένου να υπάρξει αρμονία στον επαγγελματικό σου χώρο αλλά και στις σχέσεις σου γενικότερα με τους άλλους. Θα αφήνεις καλές εντυπώσεις και μέσω της οικογένειάς σου ενδέχεται να προκύψουν νέες γνωριμίες. Αργά το βράδυ η σύνοδος Σελήνης/Αρη θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με ένα μέλος της οικογένειάς σου και θα υπάρξει νευρικότητα και συναισθηματική φόρτιση.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Ζυγού και στον 6ο οίκο σου είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφτείς ένα διαγνωστικό κέντρο για να κάνεις ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας, να ασχοληθείς με την υγιεινή σου και την ευεξία του σώματος και του νου. Μπορείς ακόμη να ασχοληθείς με την τακτοποίηση και καθαριότητα του χώρου σου ώστε να υπάρχει τάξη και αρμονία στην καθημερινότητά σου. Αργά το βράδυ με την σύνοδο Σελήνης/Αρη θα παρουσιαστούν κάποιες γαστρεντερολογικές ανωμαλίες γι’ αυτό προσοχή στην διατροφή σου.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο οίκο σου, για να σου υπενθυμίσει πως η καθημερινή ζωή δεν έχει μόνο δυσκολίες και προβλήματα. Ημέρα χαράς, τέχνης, διασκέδασης, νέων γνωριμιών και κυρίως ημέρα που εύκολα θα εκφράσεις την προσωπικότητα και τις ατομικές σου επιδιώξεις. Θα ζυγίζεις ρίσκα που ενδεχομένως σου ζητηθούν να πάρεις, δεν θα είσαι ανεξέλεγκτος/η και θα χαίρεσαι ακόμη και τις πιο μικρές απολαύσεις που σου προσφέρει η ζωή. Η σύνοδος Σελήνης/Αρη αργά την νύχτα σε κάνει πιο τολμηρό/ή.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και στον 4ο οίκο σου, σε ωθεί να δραστηριοποιηθείς με τα του οίκου σου. Κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να υπάρξει ένα όμορφο και αρμονικό κλίμα μέσα στην οικογένεια. Μπορείς να μαγειρέψεις και να καλέσεις οικεία και προσφιλή πρόσωπα στο σπίτι σου για να τους φροντίσεις, αν και αργά την νύχτα με την σύνοδο Σελήνης/Αρη, ξυπνούν κάποιες μνήμες που σου φέρουν συναισθηματική φόρτιση, θα ταραχτείς και θα ξεσπάσεις στα δικά σου πρόσωπα. Θα έχεις κάπως κυκλοθυμική διάθεση, γι’ αυτό πρόσεξε τις αντιδράσεις σου.

 

Λέων

Η αλλαγή της Σελήνης και το πέρασμά της στον Ζυγό στον 3ο οίκο σου, θα σε ευνοήσει σε θέματα επικοινωνίας. Γίνεσαι αρκετά επικοινωνιακός/ή και θα επιθυμήσεις να συναντήσεις αρκετό κόσμο. Να είσαι προσεκτικός/ή στην περίπτωση που κάποιος/α προσπαθήσει να σε επηρεάσει αρνητικά. Θα εκφράζεις με άνεση και ευκολία τις απόψεις σου, που όμως ενδέχεται να μην βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια γι’ αυτό πρόσεχε τις συμβουλές που δίνεις. Με την σύνοδο Σελήνης/Αρη φρόντισε την νύχτα, το πόδι σου να είναι περισσότερο στο φρένο, αν οδηγείς.

 

Παρθένος

Με την αλλαγή της Σελήνης και το πέρασμά της στον Ζυγό στον 2ο οίκο σου, σήμερα θα δώσεις περισσότερο έμφαση στις υλικές σου κτήσεις αλλά και σε αγαθά που δεν θα σου είναι απαραίτητα για να επιβιώσεις αλλά για να κάνεις φιγούρα. Ισως νιώσεις ανασφαλής και να υπάρξει αστάθεια στα οικονομικά σου και παράλληλα εξάρτηση από οτιδήποτε είναι δικό σου. Το βράδυ αν επιλέξεις να βγεις κάπου για διασκέδαση, η σύνοδος Σελήνης/Αρη θα φέρει έξοδα και σπατάλες και φυσικά μετά, περισσότερη ανασφάλεια.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου ακτινοβολείς. Θα περιποιηθείς τον εαυτό σου, μπορεί να πας για ψώνια για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και γενικά να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Επικοινωνιακός/ή, ευγενικός/ή, διπλωμάτης/τισσα στις συναναστροφές σου με τους άλλους/ες, καταφέρνεις να πάρεις αυτό που θέλεις. Θα είσαι ωστόσο κάπως υποκειμενικός/ή και συναισθηματικός/ή, ενώ η σύνοδος Σελήνης/Αρη αργά την νύχτα θα σε κάνει πιο διεκδικητικό/ή ως προς τις απαιτήσεις σου και θα φανείς εγωιστής/τρια.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο οίκο σου για να σου φέρει τάσεις μοναξιάς ύστερα από κάποιες ημέρες, που ήσουν αρκετά κοινωνικός/ή. Θα θελήσεις να βρεις την ηρεμία και την ησυχία σου, μακριά απ’ όλους ώστε να συλλογιστείς καταστάσεις και ανθρώπους που σε περιστοιχίζουν. Αργά την νύχτα η Σελήνη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Αρη και η φαντασία σου θα σου παίξει περίεργα παιχνίδια. Θα έχεις εσωτερικό αναβρασμό, βίαια και άγρια ένστικτα, ίσως και κρίσεις πανικού.

 

Τοξότης

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού και στον 11ο οίκο σου, θα σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο ίσως και κάποιες ομάδες που θα μοιράζεσαι μαζί τους ανθρωπιστικά ιδεώδη. Καλή ημέρα αν πολιτεύεσαι αυτό το διάστημα, μιας και θα έχεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Επίσης, σήμερα είναι καλή ευκαιρία για να βρεθείς με φίλους που είχες καιρό να δεις και να περάσεις ευχάριστα. Η σύνοδος Σελήνης/Αρη αργά την νύχτα θα φέρει έντονη διαμάχη με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο για θέματα άνευ ουσίας.

 

Αιγόκερως

Ολα όσα θα κάνεις σήμερα με την Σελήνη στον Ζυγό στον 10ο οίκο σου, θα είναι για την καλή δημόσια εικόνα σου. Θα είσαι αρκετά συνεργάσιμος/η και θα επιδιώκεις αρμονία στο περιβάλλον σου για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις με ευγένεια και διπλωματία και ίσως χρειαστεί να παρευρεθείς σε μια επαγγελματική συνάντηση. Με την σύνοδο Σελήνης/Αρη, πρόσεχε τα νεύρα και την επιθετικότητά σου, γιατί ό,τι «έχτισες» την ημέρα, θα το γκρεμίσεις την νύχτα.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να περνά στον Ζυγό και στον 9ο οίκο σου, θα ενδιαφερθείς για κάποια μαθήματα/σεμινάρια που θέλεις να παρακολουθήσεις και αν είσαι μαθητής/τρια - σπουδαστής/τρια, θα ασχοληθείς με το διάβασμα και τα μαθήματά σου το περισσότερο μέρος της ημέρας. Σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα προσφέρεται για να αφήσεις το σπίτι και τις υποχρεώσεις και να βγεις έξω, να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός από εργασίες ρουτίνας και καθημερινότητας. Μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή απλά να βρεθείς σε μια εκκλησία.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και στον 8ο οίκο σου, για να σε φέρει αντιμέτωπο/η με φόβους προς το ανεξήγητο και με υπαρξιακές αναζητήσεις. Θα είσαι καχύποπτος/η και επιφυλακτικός/ή με τις προθέσεις των άλλων και ίσως σε πιάσουν εμμονές και ζήλιες για πράγματα που έχουν άλλοι/ες και όχι εσύ. Ειδικά το βράδυ με την σύνοδο Σελήνης/Αρη θα σε πιάσουν βίαια ένστικτα, μπορεί και κακίες και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να βλάψεις κάποιον/α. Διατήρησε την αυτοκυριαρχία σου, δεν θέλουν όλοι το κακό σου.

 


NEWSLETTER