Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 10:10

Αστρολογία – 3/10/2023

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 3/10/2023

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Ερευνα σε βάθος κυρίως για θέματα ρουτίνας και υγείας, θα φέρει το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Οτιδήποτε θα βελτιώσει την καθημερινότητα σου και χρήζει διερεύνησης σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να το κάνεις. Το ίδιο ισχύει και στον επαγγελματικό σου χώρο που μπορεί να ανακαλύψεις κάποια μυστικά, να κάνεις τις έρευνές σου και να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα. Με τα τρίγωνα Σελήνης/Ερμή/Πλούτωνα θα αυξηθεί η διαίσθησή σου και θα κάνεις σωστές επιλογές στον οικονομικό τομέα.

 

Ταύρος

Σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο στον 1ο σου, σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή/Πλούτωνα θα αυξηθεί η ανάγκη σου να αποκαλύψεις κρυμμένα μυστικά ενδεχομένως και απαγορευμένα. Θα έχεις έντονη διαίσθηση την οποία καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς. Αν για κάποιο γεγονός πιεστείς, μπορείς να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν, να τα εξερευνήσεις και να αποφορτιστείς. Ακόμη, μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις κάποια μαθήματα σαν χόμπι προκειμένου να διευρύνεις τις γνώσεις σου.

 

Δίδυμοι

Ημέρα που όλα τα θαμμένα μυστικά τα ανακαλύπτεις με μαεστρία και μέσα από την αναλυτική σκέψη. Τα δικά σου ωστόσο, αυτά που κρύβονται βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο σου, δύσκολα θα τα ανακαλύψεις κάποιος/α. Θα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής, διαισθητικός/ή κυρίως για θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους γονείς σου. Μπορεί να πάρεις μια είδηση για μια κληρονομική υπόθεση ενώ γενικότερα η μοναξιά και η απομόνωση από τον κόσμο θα σου κάνει καλό γιατί θα αντιμετωπίσεις με θάρρος τις φοβίες σου.

 

Καρκίνος

Παρότι έχεις καθαρά συναισθηματική νοημοσύνη, με την Σελήνη στον Ταύρο στον 11ο σου σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή και Πλούτωνα, θα έχεις τρομερά αναλυτική σκέψη και εξερευνητική διάθεση, χωρίς να σου ξεφύγει το παραμικρό. Η διαίσθηση σου θα είναι ανεπτυγμένη και θα αντιλαμβάνεσαι εύκολα «τι θέλει να πει ο ποιητής». Καλή ημέρα για να υπογράψεις συμβόλαια, συμφωνίες κ.τ.λ. μιας και θα δίνεις σημασία και στην μικρή λεπτομέρεια. Το ίδιο διαισθητικός και ευαίσθητος/η θα είσαι με αδέρφια και συγγενείς.

 

Λέων

Ολη η δυναμική του μεγάλου τριγώνου της Σελήνης από τον 10ο με Ερμή και Πλούτωνα, θα εκφραστεί στον επαγγελματικό σου χώρο. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία θα μπορείς να περάσεις τα μηνύματα που θέλεις, θα είσαι αναλυτικός/ή, επεξηγηματικός/ή, παρατηρητικός/ή και δεν θα σου ξεφεύγει τίποτα. Σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για αύξηση του μισθού σου και να καταφέρεις να πείσεις ώστε να σου την δώσουν, ενώ γενικότερα θα ανακαλύψεις πως έχεις έντονη επιρροή στους/ις άλλους/ες του χώρου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στον 9ο σου σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή/Πλούτωνα τονίζεται ακόμη περισσότερο η αναλυτική σου σκέψη, η παρατηρητικότητα και η τάση να εξυπηρετήσεις όπου μπορείς. Βέβαια αυτό το τελευταίο, θα είναι πιο έντονο εξαιτίας της αυξημένης περιέργειας που θα έχεις για να μάθεις τα κρυμμένα και απαγορευμένα μυστικά των άλλων, και φυσικά θα κάνεις ότι περνά από το χέρι σου, ώστε να μην σου ξεφύγει το παραμικρό. Πάντως δεν θα είσαι επιφανειακός/ή και όπου χρειάζεται βοήθεια, την δίνεις.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον 8ο σου σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή/Πλούτωνα εντείνεται η μυστικοπάθειά σου με αποτέλεσμα να τα κρατάς όλα μέσα, την στιγμή που θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα προκειμένου να ανακαλύψεις μυστικά των άλλων. Θα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος/η και διαισθητικός/ή κυρίως για κληρονομικές υποθέσεις και χρήματα τρίτων. Μπορεί να σε πιάσουν υπαρξιακές ανησυχίες ή φοβίες αλλά τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς. Μυστικά που σχετίζονται με την οικογένειά σου, τα κρατάς επτασφράγιστα.

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον 7ο σου σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή/Πλούτωνα θα ανταποκρίνεσαι με ευαισθησία στις επιθυμίες των άλλων με αποτέλεσμα κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις να βελτιωθούν. Με έναν συνεργάτη/τιδα θα συσφίξεις την σχέση σου. Ασκείς έντονη επιρροή στου άλλους/ες χωρίς όμως να τους/ις αναστατώνεις. Για την ακρίβεια θα είσαι ο ώμος που θα μπορέσουν φίλοι/ες και γνωστοί/ές να κλάψουν και να στηριχτούν. Εξαιρετική διαίσθηση, οξεία αντίληψη, παρατηρητικότητα και τάση να φέρεις στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον 6ο σου σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή/Πλούτωνα, θα είσαι εξαιρετικά σχολαστικός/ή στον επαγγελματικό σου χώρο. Εντονη δραστηριοποίηση και ειδικά αν είσαι «φρέσκος/ια» στον χώρο θα έχεις εξαιρετική αντίληψη και διάθεση να μάθεις ακόμη και αυτά που δεν χρειάζεται. Οι επαφές και συζητήσεις με προϊστάμενους/ες ευνοούνται και είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να μιλήσετε για το μισθό σου αλλά και για μια προαγωγή που θα σου αποφέρει περισσότερα κέρδη. Αν είσαι άνεργος/η περνάς από συνεντεύξεις.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 5ο σου και σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή/Πλούτωνα θα εκφράσεις και τις πιο κρυφές πτυχές του εαυτού σου μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Μέσα από την τέχνη και τα ταλέντα σου θα δείξεις τα συναισθήματα σου και θα έρθεις πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους, ακόμη και αν βρίσκονται μίλια μακριά σου. Η επιρροή που θα ασκείς σε όποιον/α έρχεται σε επαφή μαζί σου θα σου φέρει ικανοποίηση ενώ για μια νομική υπόθεση φέρνεις στην επιφάνεια στοιχεία που αγνοούνταν.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 4ο σου και σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή/Πλούτωνα η σχέση σου με τους γονείς και την οικογένεια μέσα από συγκινήσεις και παρελθοντικές συζητήσεις γίνεται ακόμη πιο στενή και ουσιαστική. Θα νιώθεις τόσο έντονη την σύνδεση μαζί τους που θα τους εμπιστευτείς πράγματα που είχες καλά κρυμμένα μέσα σου, όπως ανασφάλειες, φοβίες και εμμονές. Στα οικονομικά θα έχεις εύνοια και μπορεί να πάρεις χρήματα από μια κληρονομιά, από ένα ακίνητο ή από ένα δημόσιο ταμείο.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο σου και σε μεγάλο τρίγωνο με Ερμή/Πλούτωνα, συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνίες θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο. Σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι σχολαστικός/ή, θα έχεις οξεία αντίληψη και είναι μια πολύ καλή ημέρα για να υπογράψεις το οποιοδήποτε χαρτί. Θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/ή και κοινωνικός/ή και οι σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και συνεργάτες θα βασίζονται στην κατανόηση και την αμοιβαία αγάπη. Θα μπορείς να δίνεις σωστές συμβουλές και ίσως αγοράσεις καινούριο μεταφορικό μέσο.

 


NEWSLETTER