Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 09:40

Αστρολογία – 24/02/2024

Αστρολογία – 24/02/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων και στον 6ο οίκο και 12ο οίκο σου αντίστοιχα, σε όψη με τον Ερμή και επηρεάζει άμεσα θέματα ρουτίνας και εργασιακά. Θα νιώσεις πίεση, θα έχεις πολλά διλήμματα και συγκρούσεις που δεν θα εκφράζεις με αποτέλεσμα να μαζεύεις απωθημένα. Θα υπάρχει αταξία στο μυαλό σου, θα φαντάζεσαι διάφορα και θα είσαι αγχωμένος/η για θέματα πρακτικής φύσης.

 

Ταύρος

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων και στον 5ο/11ο οίκο σου, σε όψη με τον Ερμή. Θα έχεις την ανάγκη να εκφραστείς μέσω του έρωτα και της δημιουργίας. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις φουλ ερωτευμένος/η αν και διαισθητικά νιώθεις πως τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Αν είσαι ελεύθερος/η θα προτιμήσεις να βγεις έξω παρέα με φιλικές παρέες προς αναζήτηση νέου/ας αγαπημένου/ης.

 

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 4ο/10ο οίκο σου, θα σε επηρεάσει αρνητικά με αποτέλεσμα να έχεις αρκετό άγχος και φοβίες για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και που θα έχουν αντίκτυπο στα επαγγελματικά σου και το αντίστροφο, μιας και τα προβλήματα της εργασίας τα μεταφέρεις στο σπίτι. Η οικογένειά σου σε επηρεάζει έντονα.

 

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 3ο/9ο οίκο σου, θα σε βγάλει εκτός πραγματικότητας. Δεκάδες σκέψεις θα περνούν από το μυαλό σου και θα έχεις έντονη την τάση να ονειροφαντάζεσαι προκειμένου να αποφύγεις την καθημερινή σου ρουτίνα. Ενώ θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς σκέψεις με τους/ις άλλους/ες και θα είσαι χαοτικός/ή στην σκέψη σου.

 

Λέων

Ζόρικη για τα οικονομικά σου η σημερινή Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα σε 2ο/8ο οίκο σου. Οι ελλείψεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα φέρουν συναισθηματικές συγκρούσεις, ανασφάλειες και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Θα έχεις επιπρόσθετο άγχος, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στις πληρωμές σου και θα μείνεις πίσω σε οφειλές. Θα είσαι αρκετά μυστικοπαθής και θα φαντάζεσαι διάφορα.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 1ο/7ο οίκο σου, θα επηρεάσει άμεσα τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα δυσκολευτείς αρκετά να συνεργαστείς μαζί τους και κάποιες σχέσεις οδεύουν προς το τέλος τους, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δεν σε καλύπτουν και δεν βελτιώνονται. Θα προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου και θα κολλάς σε λεπτομέρειες.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 12ο/6ο οίκο σου, θα σε φέρει σε επαφή με όλα όσα κρύβεις στην ψυχή σου, φοβίες, ανασφάλειες, διλήμματα, με αποτέλεσμα να είσαι αρκετά σαστισμένος/η και συναισθηματικά φορτισμένος/η. Θα επιθυμείς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, όμως οι υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν στιγμή να πάρεις ανάσα.

 

Σκορπιός

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 11ο/5ο οίκο σου, θα έχεις την διάθεση να βρίσκεσαι με κόσμο και ειδικά με φιλικές παρέες. Θα κάνεις αρκετές αναθεωρήσεις και ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς από κάποιον/α που δεν έχει να σου προσφέρει το παραμικρό. Κατά τ’ άλλα η Πανσέληνος δεν σε επηρεάζει ιδιαίτερα αρνητικά, θα φέρει νέες γνωριμίες.

 

Τοξότης

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 10ο/4ο οίκο σου, θα τονιστούν τα θέματα της καριέρας σου με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείς εκτενώς, δίνοντας περισσότερη σημασία σε λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν προβλήματα που τυχόν υπάρχουν στο σπίτι με την οικογένειά σου, για να καταφέρεις να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου στην πρόοδο και εξέλιξή σου.

 

Αιγόκερως

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 9ο/3ο οίκο σου, δεν θα σε γεμίζει τίποτα από την καθημερινότητά σου. Θα έχεις άλλες βλέψεις περισσότερο πνευματικές, νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου και θα ονειρεύεσαι ταξίδια μακρινά. Δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους ή απλά για να γνωρίσεις άλλους λαούς και κουλτούρες.

 

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 8ο/2ο οίκο σου, θα έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και ενώ θα προσπαθήσεις να εκλογικεύσεις τα συναισθήματά σου και να τα βάλεις σε μια τάξη, θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους φόβοι και ανασφάλειες και εκεί θα το «χάνεις». Δεν είναι στιγμή να πανικοβληθείς, αντίθετα θα έχεις την δυνατότητα να καλλιεργήσεις την διαίσθησή σου.

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, σε όψη με τον Ερμή και αντίστοιχα στον 7ο/1ο οίκο σου, για να κορυφώσει γεγονότα που σχετίζονται με τις συνεργασίες, τις σχέσεις σου και ειδικότερα με τον/ην σύντροφό σου. Θα είσαι αρκετά διχασμένος/η, και το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο σε ό,τι σε αφορά άμεσα, χωρίς ωστόσο να μπορείς να παραβλέψεις τις ανάγκες των άλλων και του/ης συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να έχεις συγκρούσεις.