Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 09:25

Αστρολογία – 29/02/2024

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Διανύεις μια περίοδο εσωστρέφειας και μυστικοπάθειας προκειμένου να επεξεργαστείς συναισθήματα που σου προκαλούν διάφορες σκέψεις. Για σήμερα οι σκέψεις σου είναι περισσότερο αισιόδοξες τουλάχιστον για θέματα οικονομικά μιας και ο Ερμής από τον 12ο οίκο σου σχηματίζει όψη εξάγωνου με τον Δία από τον 2ο οίκο σου. Μπορεί να πάρεις μια ευχάριστη είδηση που θα αναπτερώσει το ηθικό σου και θα αυξήσει τα χρήματά σου.

 

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Σκορπιό στον 7ο οίκο σου και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 10ο οίκο σου, για να φέρει στο πρωινό σου πιέσεις και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Είναι πιθανό να δεχτείς βίαιες συμπεριφορές μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο και να πιεστείς για να μην αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο. Το εξάγωνο του Ερμή από τον 11ο οίκο σου με τον Δία από τον 1ο οίκο σου, θα σε βοηθήσει να φιλοσοφήσεις τα πράγματα.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο οίκο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 9ο οίκο σου, οι πρωινές ώρες στον επαγγελματικό χώρο θα είναι πιεστικές, ενώ είναι πιθανό μια νομική υπόθεση να μην εξελιχθεί έτσι όπως θα ήθελες. Μπορεί να προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, ή να προκύψουν ευχάριστες συζητήσεις για επαγγελματικά πλάνα που θα απογειώσουν την φήμη και καριέρα σου.

 

Καρκίνος

Στην περίπτωσή σου «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» δεν ισχύει σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 8ο οίκο σου. Με το «Καλημέρα σας» θα έχεις εσωτερικές συγκρούσεις, ενδεχομένως και βίαια ξεσπάσματα σε σχέση με ένα παιδί ή για οικονομικά θέματα. Γενικότερα θα είσαι αρκετά αισιόδοξος/η και θα κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν.

 

Λέων

Με την Σελήνη να έχει περάσει στον Σκορπιό στον 4ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 7ο οίκο σου, θα περάσεις δύσκολο πρωινό μιας και οι αλλαγές που σου επιβάλλουν, σε ωθούν να ξεφύγεις από κλασικές και παραδοσιακές τακτικές που δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς. Στην πορεία, το εξάγωνο του Ερμή από τον 8ο οίκο σου με τον Δία από τον 10ο οίκο σου, θα σου φέρει επαγγελματικές συζητήσεις και σχέδια που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου.

 

Παρθένος

Είναι πιθανό νωρίς το πρωί αν βγεις έξω για γραφειοκρατικές δουλειές σε δημόσιες υπηρεσίες να ξεσπάσεις άσχημα επειδή θα νιώσεις πως σε μπλοκάρουν. Παρόλα αυτά η διάθεσή σου κατά την διάρκεια της ημέρας θα βελτιωθεί αισθητά και με περισσότερη ευελιξία θα φροντίσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Με το εξάγωνο του Ερμή από τον 7ο οίκο σου με τον Δία από τον 9ο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες πετυχημένες συμφωνίες.

 

Ζυγός

Σήμερα είναι μια ημέρα που θα σε απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα. Τα κακά νέα είναι πως το πρωινό θα ζοριστείς αρκετά με το τετράγωνο της Σελήνης από τον 2ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 5ο οίκο σου, εξαιτίας της πίεσης που θα δεχτείς από ένα παιδί προκειμένου να το συνδράμεις οικονομικά. Τα καλά νέα είναι πως με το εξάγωνο του Ερμή από τον 6ο οίκο σου με τον Δία από τον 8ο οίκο σου, θα πάρεις ευχάριστα νέα για ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί.

 

Σκορπιός

Δεν ξεκινά καλά η ημέρα σου μιας και νωρίς το πρωί η Σελήνη από τον 1ο οίκο σου θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 4ο οίκο σου. Η επιρροή της οικογένειάς σου και η τάση να σε χειραγωγήσουν, σου προκαλεί συναισθηματική πίεση. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 5ο οίκο σου και να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 7ο οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες, πετυχημένες συνεργασίες και συμφωνίες.

 

Τοξότης

Νωρίς το πρωί με το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 3ο οίκο σου, θα έχεις έντονες φοβίες, εμμονές και μπορεί να σε πιάσει πανικός αν αντιμετωπίζεις διλήμματα. Ωστόσο παρότι θα έχεις έντονες τάσεις μοναξιάς και εσωστρέφειας, με το εξάγωνο του Ερμή από τον 4ο οίκο σου σε εξάγωνο με τον Δία από τον 6ο οίκο σου, θα πρέπει να διεκπεραιώσεις υποθέσεις ρουτίνας.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 2ο οίκο σου, είναι πιθανό τις πρωινές ώρες να νιώσεις πως υπονομεύονται κάποια σχέδιά σου από την αδυναμία σου να βρεις τους οικονομικούς πόρους που χρειάζεσαι. Ωστόσο η ημέρα σου εξελίσσεται αρκετά καλή με τον Ερμή μέσα από τον 3ο οίκο σου να σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από τον 5ο οίκο σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα καλύτερα να μην είσαι εργοδότης/τρια, ούτε για αστείο. Τις πρωινές ώρες με το τετράγωνο της Σελήνης από τον 10ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 1ο οίκο σου, είναι πιθανό να έχεις βίαια ξεσπάσματα στον χώρο της καριέρας και να προσπαθήσεις να υπονομεύσεις κάποιον/α, ώστε να τον/ην επηρεάσεις και να τον/ην χειραγωγήσεις προκειμένου να μην πληγεί η δημόσια και επαγγελματική σου εικόνα. Απόφυγε τα σενάρια και δώσε σημασία στον οικονομικό τομέα.

 

Ιχθύες

Αν και η ημέρα σου ξεκινά με πολλές φοβίες, εμμονές, ίντριγκες και σχέδια εκδίκησης με το τετράγωνο της Σελήνης από τον 9ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 12ο οίκο σου, συνειδητοποιείς πως όλα είναι μέσα στο μυαλό σου και στην πορεία η διάθεσή σου βελτιώνεται. Βρίσκεις την αισιοδοξία σου μέσα από ευχάριστες συζητήσεις, φιλοσοφείς αρκετά τα πράγματα και αυξάνεται η ανάγκη σου για επικοινωνία για πιο εξεζητημένα θέματα.