Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 10:30

Αστρολογία – 30/04/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Από σήμερα ο Αρης περνά στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου, για να ξαναβρείς επιτέλους την μαχητικότητα και την ζωντάνια που σου είχε λείψει. Θα είσαι περισσότερο αποτελεσματικός/ή και μαχητικός/ή. Θα έχεις την διάθεση για νέα ξεκινήματα και να βρεθείς στο προσκήνιο μέσω της δράσης σου. Θα προβάλλεις τον εαυτό σου με κάθε δυνατό τρόπο, ωστόσο μπορεί να γίνεις απερίσκεπτος/η, παίρνοντας βιαστικές αποφάσεις. Στις σχέσεις σου θα είσαι κάπως νευρικός/ή.

 

Ταύρος

Ξεκινά μια ιδιαίτερη περίοδος με τον Αρη να περνά στον Κριό στον 12ο οίκο σου, που θα είσαι περισσότερο επιρρεπής σε καταχρήσεις, θα παρασύρεσαι εύκολα και η δράση σου θα είναι χαοτική, παρασκηνιακή και αρκετές φορές ύπουλη. Η αλήθεια είναι πως θα κινηθείς παρασκηνιακά σε πολλές φάσεις και θα προκαλέσεις την εχθρότητα κάποιων ανθρώπων γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/ή. Οτιδήποτε παράνομο και απαγορευμένο θα σε ελκύει ερωτικά και θα σου ξυπνά ανομολόγητα ενδεχομένως και ανεκπλήρωτα πάθη.

 

Δίδυμοι

Από σήμερα ο Αρης θα βρεθεί στον φιλικό για εσένα Κριό στον 11ο οίκο σου για να μπορέσεις να κατευθύνεις την δράση σου σε μακροπρόθεσμους στόχους και οράματα. Θα προκύψουν νέες προοπτικές εξέλιξης και η δυνατότητα να προβληθείς μέσα από συλλογικές διεργασίες που θα σε αφυπνίσουν πνευματικά. Κάποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν στον φιλικό σου περίγυρο, ενώ δεν αποκλείεται να στρέψεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε κάποιον/α που βρίσκεται στην παρέα σου.

 

Καρκίνος

Από χθες η Αφροδίτη πέρασε στον φιλικό για εσένα Ταύρο και στον 11ο οίκο σου, για να σε βοηθήσει να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου περίγυρο κάνοντας σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που έχετε κοινές απόψεις και σκοπούς. Στον ερωτικό τομέα ένα φιλικό πρόσωπο, ενδέχεται να το δεις ερωτικά, ενώ με τον Αρη να περνά σήμερα στο ζώδιο του Κριού στον 10ο οίκο σου, ξεκινά μια δραστήρια και κοπιαστική περίοδος για εσένα που θα αυξηθούν οι κοινωνικές και κυρίως οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

 

Λέων

Με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον 10ο οίκο σου από χθες, θα είναι σημαντικό να βελτιώσεις την εικόνα και θέση σου στον χώρο της καριέρας και την σχέση σου με τον/ην εργοδότη/τριά σου. Θα ανοίξει ο κοινωνικός σου κύκλος, θα είσαι αρκετά διπλωμάτης και θα προκύψουν προτάσεις για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στον χώρο της εργασίας να προκύψει ένα φλερτ και μια ερωτική σχέση. Με τον Αρη να εισέρχεται στον Κριό στον 9ο οίκο σου, θα γίνεις αρκετά φανατικός/ή στις απόψεις σου.

 

Παρθένος

Ο Αρης από σήμερα περνά στο ζώδιο του Κριού στον 8ο οίκο σου για να σε κάνει να παθιαστείς με την έρευνα και τις αποκαλύψεις, αλλά και για να σου φέρει εσωτερικές αναστατώσεις. Θα λειτουργείς αρκετά με το ένστικτό σου και θα ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις, κληρονομικές ή φορολογικές. Θα παρασύρεσαι από παρορμήσεις της στιγμής και θα είσαι αρκετά δυναμικός/ή και παράτολμος/η αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κρίσιμες καταστάσεις. Στον αισθηματικό τομέα, θα σε ελκύουν οι σχέσεις με ανθρώπους από μακριά.

 

Ζυγός

Από χθες η Αφροδίτη πέρασε στον Κριό στον 8ο οίκο σου και είναι μια περίοδος που θα ωφεληθείς οικονομικά μέσω άλλων. Ενδέχεται να πάρεις ένα δάνειο, να προτείνεις νέες ρυθμίσεις με καλύτερους όρους σε ήδη υπάρχον, να ωφεληθείς από κάποιο δημόσιο ταμείο μέσω ενός επιδόματος ή από κληρονομικές υποθέσεις. Στον σεξουαλικό τομέα θα έχεις αυξημένες επιθυμίες και απαιτήσεις με εσένα να είσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αισθησιακός/ή, κτητικός/ή και ανασφαλής.

 

Σκορπιός

Με τον Αρη να περνά σήμερα στο ζώδιο του Κριού στον 6ο οίκο σου, ξεκινά μια άκρως κουραστική αλλά και εποικοδομητική περίοδος για σένα, όπου θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά αλλά και στα θέματα της υγείας σου. Θα έχεις αυξημένο άγχος, θα τείνεις να εξαντληθείς αν δεν βάλεις όρια και σπαταλάς άσκοπα την ενέργειά σου. Προσοχή σε πυρετούς και ατυχήματα από βιασύνη και απροσεξία. Με την Αφροδίτη να έχει περάσει από χθες στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο οίκο σου, θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σου.

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη να έχει περάσει από χθες στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο οίκο σου, είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις της καθημερινής σου ρουτίνας. Θα έχεις περισσότερη ευκολία στους δημόσιους φορείς και το σημαντικό είναι πως θα ασχοληθείς με την υγεία σου βρίσκοντας τρόπους να την βελτιώσεις. Το σημαντικότερο όμως για εσένα είναι ο Αρης που από σήμερα περνά στο ζώδιο του Κριού στον 5ο οίκο σου, για να εγκαινιάσει μια αρκετά ευχάριστη και δραστήρια περίοδο.

 

Αιγόκερως

Με τον Αρη να περνά στο ζώδιο του Κριού στον 4ο οίκο σου ξεκινά μια περίοδος που θα δραστηριοποιηθείς έντονα μέσα στο σπίτι, βάζοντας την καριέρα σου σε δεύτερη μοίρα, όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτό. Θα προκύψουν αρκετές εντάσεις και διαμάχες και θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η, με αποτέλεσμα να βγαίνει στην επιφάνεια καταπιεσμένος θυμός και απωθημένα χρόνων. Οσο καταπιέζεις τα συναισθήματά σου θα χειροτερεύει η ψυχολογία σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο ό,τι σε ενοχλεί να το συζητάς.

 

Υδροχόος

Με τον Αρη να μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο οίκο σου, θα αλλάξει ο τρόπος της επικοινωνίας σου, θα γίνει πιο άμεσος. Μπορεί να γίνεις λίγο άξεστος/η αλλά τουλάχιστον θα είσαι ειλικρινής. Θα πρέπει να προσέξεις για οδικά ατυχήματα λόγω βιασύνης και να ελέγχεις το στόμα σου γιατί θα είσαι ειρωνικός/ή και εριστικός/ή. Με την Αφροδίτη να έχει περάσει από χθες στο ζώδιο του Ταύρου στον 4ο οίκο σου, θα βελτιωθούν αισθητά οι σχέσεις με τους γονείς και την οικογένειά σου.

 

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη να έχει περάσει από χθες στο ζώδιο του Ταύρου στον 3ο οίκο σου ξεκίνησε μια περίοδος που θα σου δοθεί η δυνατότητα να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα αδέλφια και τους συγγενείς σου. Καλή εποχή για να κλείσεις συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια, ενώ γενικότερα ο κύκλος των γνωριμιών σου θα πληθύνει. Από σήμερα ο Αρης περνά στον Κριό στον 2ο οίκο σου και όχι μόνο θα εξαρτηθείς από τα υλικά αγαθά, αλλά θα κάνεις και οτιδήποτε περνά από το χέρι σου προκειμένου να βρεις νέες πηγές εσόδων.