Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 10:26

Αστρολογία – 26/05/2024

Αστρολογία – 26/05/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 3ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 11ο οίκο σου και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου περίγυρο. Θα νιώσεις δυνατή έλξη, πως έχετε κοινές επιθυμίες και όνειρα και πως αυτός ο άνθρωπος θα δράσει καταλυτικά στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να μετατραπεί ερωτική με πάθος και ένταση και επιτέλους να μπορέσεις να δείξεις τα ειλικρινή συναισθήματά σου.

 

Ταύρος

Θα αξιοποιήσεις αρκετά δημιουργικά και παραγωγικά την ημέρα σου, με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 2ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 10ο οίκο σου, κυρίως αν εργάζεσαι σήμερα. Είναι μια από τις ημέρες που θα σχηματίσεις σωστή αντίληψη για τις υποχρεώσεις σου στον χώρο της καριέρας και που μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι πραγματικά έχει αξία στην ζωή σου. Θα έχεις ήρεμη διάθεση και τάση να απολαύσεις τους καρπούς της επαγγελματικής σου πορείας μέσα από τις οικονομικές απολαβές σου.

 

Δίδυμοι

Το ευνοϊκό τρίγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης στον 1ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου, σε επηρεάζει άμεσα και καταλυτικά. Θα εκφράσεις με πάθος τα συναισθήματά σου, θα εκδηλωθείς με αγάπη, τρυφερότητα και αν προκύψει μια νέα ερωτική γνωριμία θα νιώσεις μοιραία και ακατανίκητη έλξη. Τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο σου, ενδέχεται να φέρει απογοήτευση για την κακή επιλογή ενός/μίας συνεργάτη/ιδας.

 

Καρκίνος

Για εσένα η ημέρα κρύβει έντονα πάθη και συναισθήματα απαγορευμένα με το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 12ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο σου. Κατά περίεργο τρόπο νιώθεις να σε ελκύουν οι διπλές σχέσεις και αν προκύψει μια νέα γνωριμία/σχέση θα νιώσεις έντονη την επίδρασή της στην ζωή σου. Δεν αποκλείεται πάντως να έχεις οικονομικές απολαβές και κέρδη από κρυφές πηγές. Αν είσαι μόνος/η, περισσότερο από ποτέ νιώθεις την απουσία μιας σχέσης από την ζωή σου.

 

Λέων

Ενα εξαιρετικό τρίγωνο που θα σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης στον 11ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο σου, ενδέχεται να φέρει έναν μεγάλο έρωτα στην ζωή σου. Θα νιώσεις έντονη έλξη για κάποιον/α από το φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον και θα σου είναι αδιανόητο να σκεφτείς να αντισταθείς. Υπάρχει βέβαια και το άλλο ενδεχόμενο αν είσαι ελεύθερος/η, τις μεσημεριανές ώρες που η Σελήνη μέσα στον 5ο οίκο σου, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 8ο οίκο σου, να απογοητευτείς συναισθηματικά.

 

Παρθένος

Σήμερα σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 10ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 6ο οίκο σου και είναι πολύ πιθανό να εργάζεσαι. Δεν αποκλείεται μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, να προκύψει μια νέα και έντονη σχέση με κάποιον/α που θα επηρεάσει καταλυτικά την καθημερινότητά σου. Η Σελήνη μέσα από τον 4ο οίκο σου τις μεσημεριανές ώρες θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 7ο οίκο σου και είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Τοξότη στον 3ο οίκο σου, τις μεσημεριανές ώρες που θα σχηματιστεί το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα από τον 6ο οίκο σου, ενδέχεται να επηρεαστείς συναισθηματικά και η κρίση σου να μην είναι ορθή. Δεν αποκλείεται μάλιστα εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων της ημέρας να νιώσεις αδύναμος/η και να μην έχεις την διάθεση να βρεθείς με κόσμο. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω στον 4ο οίκο σου και θα έχεις ανάγκη από στοργή και τρυφερότητα.

 

Σκορπιός

Τις μεσημεριανές ώρες η Σελήνη από τον 2ο οίκο σου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 5ο οίκο σου και θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/ή με τα οικονομικά σου γιατί ενδέχεται κάποιος/α να σε παραμυθιάσει και να χάσεις χρήματα. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον φιλικό σου Αιγόκερω στον 3ο οίκο σου και θα αυξηθεί η διάθεσή σου για επικοινωνία και βόλτες, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης στον 8ο οίκο σου με τον Πλούτωνα από τον 4ο οίκο σου.

 

Τοξότης

Τις μεσημεριανές ώρες η διάθεσή σου θα αλλάξει αρκετά με το τετράγωνο της Σελήνης στον 1ο οίκο σου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 4ο οίκο σου. Θα έχεις μελαγχολικές τάσεις, θα απογοητεύεσαι εύκολα και θα νιώθεις θύμα των καταστάσεων, θα επηρεάζεσαι από το περιβάλλον, θα είσαι δεκτικός/ή στα εξωτερικά ερεθίσματα με αποτέλεσμα να βγάλεις ευαισθησίες. Αργότερα που θα περάσει στον Αιγόκερω στον 2ο οίκο σου, θα ασχοληθείς με πιο πρακτικά θέματα.

 

Αιγόκερως

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 6ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 2ο οίκο σου, παρότι είναι σημαντική όψη για τα ερωτικά, θα σε κάνει αρκετά υπολογιστικό/ή ακόμη και στο αισθηματικό κομμάτι. Γενικότερα θα έχεις την επιθυμία και την ανάγκη να βελτιώσεις το βιοτικό και κοινωνικό σου επίπεδο, ενώ γενικότερα τις απογευματινές ώρες είναι πιθανό με την Σελήνη στον 12ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 3ο οίκο σου, να πάρεις κάποιες ειδήσεις που θα σε απογοητεύσουν.

 

Υδροχόος

Ενα εξαιρετικό τρίγωνο που φέρνει εύνοια στα ερωτικά και οικονομικά, θα σχηματιστεί μεταξύ της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σου με τον Πλούτωνα στον 1ο οίκο σου και ενδέχεται να φέρει έναν μεγάλο έρωτα στην ζωή σου. Από την πρώτη κιόλας ματιά θα αντιληφθείς πως σας ενώνουν πολλά κοινά και θα νιώθεις πως γνωρίζεστε ανέκαθεν. Μοιραία δυνατή έλξη με εσένα να κινείς τα νήματα. Αν είσαι δεσμευμένος/η καταφέρνεις να παρασύρεις τον/ην σύντροφό σου στην δίνη του έρωτα και του πάθους.

 

Ιχθύες

Με το τετράγωνο της Σελήνης από τον 10ο οίκο σου με τον Ποσειδώνα από τον 1ο οίκο σου, θα έχεις παραπλανητικές διαθέσεις και τάσεις εξαπάτησης τις μεσημεριανές ώρες. Αν εργάζεσαι θα θελήσεις να πάρεις ρεπό ή να σχολάσεις νωρίτερα γιατί θα νιώθεις πεσμένη την ενέργειά σου. Η διάθεσή σου θα αλλάξει αισθητά όταν η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω στον 11ο οίκο σου και το μόνο που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ετοιμαστείς για να βγεις το βράδυ κάπου έξω με την παρέα σου.