Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 09:40

Αστρολογία – 06/06/2024

Αστρολογία – 06/06/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 12ο σου. Θα έχεις διάθεση για κινητικότητα, αυξημένες δραστηριότητες και θα είσαι ανοιχτός/ή σε νέες προτάσεις και απόψεις με μοναδικό «εχθρό» τις προσωπικές σου ανασφάλειες και φοβίες που έχεις βαθιά χαραγμένες στο υποσυνείδητό σου. Αν παρακάμψεις τους φόβους σου, το πιθανότερο είναι να περάσεις πολύ καλύτερα το επόμενο δεκαπενθήμερο, με πολλές βόλτες ή κοντινές εκδρομές, συζητήσεις και νέες γνωριμίες.

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 11ο σου για να σε «μαζέψει» από περιττά έξοδα και σπατάλες και να σε κάνει περισσότερο συνετό στις διαπραγματεύσεις σου και σε στόχους που παρουσιάζουν αντικειμενικές δυσκολίες. Πριν δώσεις χρήματα για ιδεαλιστικούς και προσωπικούς στόχους και κοινωνικούς σκοπούς, εξέτασε με προσοχή τους κινδύνους. Γενικότερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο στον 10ο σου, θα σου φέρει νέα ξεκινήματα και ενάρξεις σε πολλούς τομείς. Θα τα βλέπεις όλα εγκεφαλικά, θα είσαι ανέμελος/η, επιφανειακός/ή και θα δίνεις περισσότερη αξία στην ποσότητα και όχι στην ποικιλία με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να συμπεριφέρεσαι παιδιάστικα. Ευτυχώς η συμμετοχή του Κρόνου, όσο και αν σου φέρει εμπόδια και αναστολές θα σε μαζέψει από τις ατασθαλίες κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 9ο σου για να φέρει αρκετές ανασφάλειες και φοβίες με αποτέλεσμα οτιδήποτε ακούς να σε αναστατώνει. Θα υπάρξουν αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις εις βάρος σου και θα δίνεις ιδιαίτερη προσοχή σε οτιδήποτε συμβαίνει προκειμένου να ανακαλύψεις μυστικά, συνωμοσίες και πληροφορίες. Αυτό το δεκαπενθήμερο είναι εποχή που θα έρθουν άπλυτα στη φόρα και αν κάποιος/α σε επιβουλεύεται θα φανερωθεί.

 

Λέων

Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο από τον 8ο σου, θα αναζητήσεις την χαρά και την επιβεβαίωση μέσα από φιλικά και κοινωνικά περιβάλλοντα. Γενικά είναι μια περίοδος που θα το «ρίξεις» στην διασκέδαση αν και κάποιες φορές τα οικονομικά σου θα σε εμποδίζουν να ακολουθείς τα κέφια της παρέας σου. Επειδή θα είσαι αρκετά στοργικός/ή και κοινωνικός/ή, η εμπλοκή του Κρόνου θα σε βοηθήσει να μην σπαταλήσεις χρήματα και στόχους που με υπερβολική αισιοδοξία έχεις θέσει.

 

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο από τον 7ο σου, θα θελήσεις να κάνεις νέα επιχειρηματικά ανοίγματα τα οποία για να είναι πετυχημένα θα πρέπει να δουλέψεις με σύνεση, διότι μπορεί να βρεις εμπόδια από συναδέλφους. Θα είσαι αρκετά ευέλικτος/η, σε τυχόν τρικλοποδιές και με υπομονή μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα καταφέρεις να βρεις λύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η από ανθρώπους κύρους.

 

Ζυγός

Μια αρκετά ευνοϊκή Νέα Σελήνη για εσένα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 9ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο σου, για να σου ανοίξει νέους ορίζοντες κυρίως σε θέματα γνώσης και εκπαίδευσης. Καλή περίοδος για να ασχοληθείς με την πνευματική σου καλλιέργεια, να οργανώσεις τις διακοπές σου, να συνομιλήσεις με κόσμο και να επεκτείνεις τα σχέδιά σου. Μάλιστα δεν αποκλείεται στον επαγγελματικό τομέα να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις και καθήκοντα που μελλοντικά θα σε ωφελήσουν.

 

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο από τον 5ο σου, θα προκύψουν συζητήσεις για ένα οικονομικό θέμα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις νέους διακανονισμούς αν έχεις ένα δάνειο, ή να βρεις λύσεις και να τακτοποιήσεις κληρονομικά θέματα που εκκρεμούν. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν μιλάμε για χρέη, σκέφτεσαι σοβαρά μια επένδυση, την οποία δεν θα σου συνιστούσα αυτή την περίοδο εξαιτίας της εμπλοκής του Κρόνου, που θα φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις.

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο από τον 4ο σου, φέρνει στο προσκήνιο τις αισθηματικές σχέσεις. Ετσι δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να πας ένα βήμα παραπέρα, να συγκατοικήσετε ή ακόμη και να παντρευτείς. Αν δεν διατηρείς καμία σχέση το πιθανότερο είναι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, να προκύψει μια νέα γνωριμία/σχέση. Στον επαγγελματικό τομέα, αν διατηρείς ιδιωτική επιχείρηση, βάζεις φρένο στις απαιτήσεις των συνεργατών σου.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο από τον 3ο σου, θα φέρει αλλαγές και νέα ξεκινήματα που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σου αφού οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους/ισσες και υφιστάμενους/ες, με την προϋπόθεση πως με τον Κρόνο στον 3ο σου, θα σκεφτείς καλά όσα έχεις να πεις για να υπάρξει ανταπόκριση. Θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής/στρια και να βασιστείς σε πραγματικά γεγονότα, ώστε οι διαφορές να εξομαλυνθούν.

 

Υδροχόος

Μια αρκετά ευνοϊκή Νέα Σελήνη για εσένα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 5ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 2ο σου, για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ψυχαγωγούν και σε διασκεδάζουν, αρκεί να μην το παρακάνεις με τα έξοδα, τις σπατάλες και τα ρίσκα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Γενικότερα είναι ημέρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις καινούργια χόμπι. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα έχεις εξαιρετικές εμπνεύσεις και επιτυχίες.

 

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο σου, σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με Κρόνο από τον 1ο σου, θα σου φέρει έντονη δραστηριοποίηση μέσα στο σπίτι. Μπορεί να πάρεις την απόφαση να ανακαινίσεις τον χώρο σου, ωστόσο με την εμπλοκή του Κρόνου θα υπάρξουν προβλήματα που θα σου χαλούν την διάθεση και που θα σου στερήσουν τον χρόνο για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογενείας σου θα είναι καλές, όμως εσύ για κάποιους λόγους θα αποφεύγεις να εκφράσεις τις προσωπικές σου επιδιώξεις.