Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 19:14

Μπάρμαν αποκαλύπτουν ποια μέρα βγαίνουν οι «χειρότεροι» πελάτες

Μπάρμαν αποκαλύπτουν ποια μέρα βγαίνουν οι «χειρότεροι» πελάτες

Οι μπάρμαν έρχονται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους και κάθε βράδυ αντιμετωπίζουν ευχάριστες αλλά και περίεργες καταστάσεις.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, υπάρχει μια μέρα της εβδομάδας που φέρνει στην επιφάνεια τους «χειρότερους» πελάτες. Αυτή δεν είναι άλλη από την Κυριακή.

Ένας 29χρονος μπάρμαν εξήγησε στο Reddit τη θεωρία του για τις Κυριακές και ένα σωρό συνάδελφοι του συμφώνησαν.

«Δεν έχει σημασία το πού (Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Τέξας κλπ), δεν έχει σημασία σε τι είδους χώρο εστίασης δουλεύετε (καλό εστιατόριο, casual, μπυραρία) οι άνθρωποι που έρχονται το βράδυ της Κυριακής είναι απλά διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς που έρχονται την υπόλοιπη εβδομάδα. Μόνο εγώ το έχω παρατηρήσει;» έγραψε ο χρήστης.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεσαν «βροχή», με άλλους μπάρμαν που είχαν παρόμοιες εμπειρίες, να συμφωνούν ότι οι Κυριακές είναι όντως οι χειρότερες ημέρες.

«Δυστυχώς βλέπω τους χειρότερους ανθρώπους τις Κυριακές... Είναι σαν να βγαίνουν τότε όλοι οι κάφροι», είπε ένας μπάρμαν. «Την περασμένη Κυριακή με φώναξαν δύο φορές μέσα σε 20 λεπτά για ανόητα πράγματα. Σήμερα, ήταν η πρώτη Κυριακή που είχα ρεπό και ψυχικά ήταν η καλύτερη Κυριακή από τότε που ξεκίνησα να δουλεύω εκεί».

«Οι Κυριακές είναι κυριολεκτικά η άγρια δύση της εστίαση», σχολίασε ένας άλλος.

«Ναι. Πάντα αποκαλούσα τα βράδια της Κυριακής "νύχτα των περίεργων και των κάφρων"», συμπλήρωσε κάποιος.

Πηγή: www.gazzetta.gr