Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2024 10:14

Αστρολογία – 3/10/2024

Αστρολογία – 3/10/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Με το τετράγωνο της Σελήνης στον 7ο οίκο σου με τον Αρη στον 4ο οίκο σου, να γίνεται σήμερα ακριβείας, θα έχεις αρκετές εντάσεις με τους δικούς σου μέσα στο σπίτι, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι εγκρατής. Μνήμες από το παρελθόν προκαλούν άβολες καταστάσεις. Ωστόσο αργότερα και αφού ξεσπάσεις τα νεύρα σου, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 3ο οίκο σου, θα σε αποζημιώσει μιας και με εντελώς διαφορετική διάθεση, θα τονιστούν τα γενναιόδωρα συναισθήματά σου όταν θα βρίσκεσαι μαζί με κόσμο και ειδικά με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 6ο οίκο σου και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Αρη από τον 3ο οίκο σου, θα γίνουν παρορμητικές κινήσεις από μέρους σου προκειμένου να διευθετήσεις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να έχεις επιπρόσθετο άγχος και νεύρα. Να είσαι προσεκτικός/ή στις μετακινήσεις, στην οδήγηση και όταν ανοίγεις το στόμα σου. Πριν το ανοίξεις φρόντισε να έχεις σκεφτεί τι θα πεις. Κάποιες αγορές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου δεν θα λείψουν, καθώς και κάποιες περιττές σπατάλες.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον 5ο οίκο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Αρη από τον 2ο οίκο σου, υπάρχει το ενδεχόμενο να αρπαχτείς με τα παιδιά σου για οικονομικά ζητήματα μιας και τα έξοδά τους δείχνουν να μην τελειώνουν. Από την άλλη πλευρά αν θέλεις να κάνεις οικονομία, περιόρισε τα χόμπι και τις διασκεδάσεις σου και μην τα βάζεις με τις υποχρεώσεις των παιδιών σου. Πάντως αργότερα που θα σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 1ο οίκο σου, θα έχεις καλύτερη διάθεση.

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 4ο οίκο σου, θέλεις να σε φροντίσουν και να φροντίσεις τα αγαπημένα σου άτομα καθώς ενισχύεται το μητρικό/πατρικό σου ένστικτο, ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 1ο οίκο σου, θα είσαι νευρικός/ή, υπερπροστατευτικός/ή και παράλληλα επιθετικός/ή, με αποτέλεσμα κάποιες φασαρίες να τις προκαλέσεις με την στάση σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον θυμό σου, γιατί όσο γρήγορα φουντώσεις, άλλο τόσο γρήγορα θα ξεφουντώσεις.

 

Λέων

Με το τετράγωνο της Σελήνης στον 3ο οίκο σου, με τον Αρη από τον 12ο οίκο σου, είναι πιθανόν από τα νεύρα σου, να ανοίξεις το στόμα σου και να μην ξέρεις τι λες. Απωθημένα και καταπιεσμένος θυμός θα βγουν από μέσα σου. Λίγο περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις, στην οδήγηση, καθώς και στην επαφή σου με αδέλφια και συγγενικά πρόσωπα. Γενικότερα το βράδυ θα έχεις την διάθεση να βρεθείς με αγαπημένους/ες φίλους/ες, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

 

Παρθένος

Με το τετράγωνο της Σελήνης στον 2ο οίκο σου με τον Αρη στον 11ο οίκο σου να σχηματίζεται σήμερα, κάποια σχέδια και στόχοι θέλεις να υλοποιηθούν εδώ και τώρα, με αποτέλεσμα να βιάζεσαι και να κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Ως γνωστόν οι παρορμητικές κινήσεις ενέχουν λάθη και αστοχίες και μάλιστα, δεν αποκλείεται να «αρπαχτείς» με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο. Ολοκλήρωσε σχέδια και ιδέες που αφορούν χρηματοοικονομικές υποθέσεις και εξωτερίκευσε ανασφάλειες και φοβίες που έχεις για την οικονομική σου κατάσταση.

 

Ζυγός

Ζόρικα τα πράγματα στον επαγγελματικό χώρο, αφού με το τετράγωνο της Σελήνης στον 1ο οίκο σου, με τον Αρη από τον 10ο οίκο σου, νιώθεις να βάλλεσαι και να σε προκαλούν διαρκώς. Εχεις υπερβολική ευθιξία και ενώ προσπαθείς να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους, δεν τα καταφέρνεις, με αποτέλεσμα να εκρήγνυσαι. Τα παίρνεις όλα προσωπικά και εγωιστικά, δύσκολα συγκρατείς τον θυμό σου που όμως περνά γρήγορα. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες γνώσεις για θέματα φιλοσοφικά και πνευματικά.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον 12ο οίκο σου ενισχύει την εσωτερικότητα ωστόσο σήμερα και κατά την διάρκεια που θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Αρη στον 9ο οίκο σου, θα έρθουν στο προσκήνιο, απωθημένα, συσσωρευμένος θυμός και καταπιεσμένα συναισθήματα, τα οποία θα εκφράσεις με έντονο και βίαιο τρόπο. Θα έχεις εσωτερικές συγκρούσεις, φόβους και ανασφάλειες. Αργά το βράδυ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 8ο οίκο σου, καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από πολύβουες καταστάσεις και εξωτερικές επιρροές.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον 11ο οίκο σου, όσο περισσότερες δραστηριότητες έχεις σήμερα τόσο πιο άνετος/η και ενθουσιώδης θα είσαι, ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 8ο οίκο σου, είναι πιθανό να παρεξηγηθείς με φιλικά σου πρόσωπα για οικονομικά ζητήματα, ή για τυχόν δραστηριότητες και ρίσκα που ενέχουν κινδύνους. Φρόντισε να μην είσαι παράτολμος/η, αλλά εγκρατής και μεθοδικός/ή. Με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 7ο οίκο σου, αργά το βράδυ θα έχεις πρόσχαρη και αισιόδοξη διάθεση.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στον 10ο οίκο σου, θα προσπαθήσεις να έχεις ξεκάθαρο μυαλό και εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείς επαγγελματικά ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα ή εντάσεις, ωστόσο με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 7ο οίκο σου, δεν θα γλιτώσεις τις εντάσεις και τις φασαρίες με κάποιους συνεργάτες, ή ακόμη και με τον/ην αγαπημένο/η σου, με αποτέλεσμα να βγουν στην επιφάνεια δυσάρεστες καταστάσεις. Διατήρησε την αυτοκυριαρχία σου και προσπάθησε να εξομαλύνεις τις διαφορές χωρίς βιασύνες και παρορμητισμούς.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον 9ο οίκο σου και σε τετράγωνο με τον Αρη από τον 6ο οίκο σου, οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με πράγματα και καταστάσεις που σε τρέφουν σε ένα επίπεδο περισσότερο πνευματικό. Θα έχεις επιπρόσθετο άγχος, νευρικότητα και με υποθέσεις ρουτίνας θα βαριέσαι και μπορεί να αντιδράς παρορμητικά. Αντίθετα το βράδυ, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 5ο οίκο σου, θα είσαι μες στην καλή χαρά και θα εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον 8ο οίκο σου και τετράγωνο με τον Αρη από τον 5ο οίκο σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή αν σκοπεύεις να ρισκάρεις χρήματα για να μην έχεις απώλειες. Θα έχεις αυξημένες ερωτικές επιθυμίες, ωστόσο αν ο/η σύντροφός σου είναι επιθετικός/ή, θα πλακωθείτε στους καυγάδες. Αργά το βράδυ θα σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 4ο οίκο σου, και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μοιραστείς τον χρόνο σου με την οικογένειά σου και να ζητήσεις την βοήθειά τους σε θέματα που σε απασχολούν.