Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 15:21

Τζορτζ Μπάλντοκ: Αιτία θανάτου ο πνιγμός - Αναμένονται οι τοξικολογικές (Βίντεο)

Τζορτζ Μπάλντοκ: Αιτία θανάτου ο πνιγμός - Αναμένονται οι τοξικολογικές (Βίντεο)

Ο πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή αργά το βράδυ της Τετάρτης (9/10), προκαλώντας σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεκροτομή που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως αίτιο θανάτου του 31χρονου αναφέρεται ο «πνιγμός εντός ύδατος», αναφέρει το ethnos.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ το πρωί της Τετάρτης συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, στη συνέχεια και για αρκετές ώρες χάθηκαν τα ίχνη του. Η σύζυγός του, η οποία μαζί με το παιδί τους βρισκόταν στην Αγγλία, τον αναζητούσε στο τηλέφωνο. Έπειτα από ώρες κι αφού δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει μαζί του, μίλησε με τον ιδιοκτήτη της κατοικίας, όπου έμενε ο Μπάλντοκ στη Γλυφάδα, του εξέφρασε την ανησυχία της και του ζήτησε να μεταβεί στο σπίτι.

Πράγματι, ο ιδιοκτήτης έσπευσε στο σπίτι του Μπάλντοκ αλλά δυστυχώς βρήκε τον παίκτη του Παναθηναϊκού δίχως αισθήσεις στην πισίνα. Στις 22:29 ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο και έφτασε στο σημείο μετά από 9 λεπτά, στις 22:38. Οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου παίκτη, κάλεσαν την αστυνομία. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όταν πιστοποιείται θάνατος σε οικία, αναλαμβάνει η Σήμανση. Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής, ο οποίος έπειτα απ' την πρώτη εξέταση διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν χτυπήματα στο σώμα του.