Πολίτης ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. πως είδε σορό στην περιοχή της Πέρα Χώρας Τυρνάβου και αμέσως σήμανε συναγερμός.
Η ανθρώπινη σορός -που εντοπίστηκε σε λόφο- φέρεται να ανήκει σε άνδρα. Το άψυχο σώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη, οπότε και θα χρειαστεί εξέταση DNA για την εξακρίβωση της ταυτότητάς του.
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν κληθεί στο σημείο προσπαθώντας να κάνουν μια πρώτη ταυτοποίηση από στοιχεία που πιθανόν φέρει στα ρούχα του, ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φτάσει εκεί και ιατροδικαστής.
Σύμφωνα με πληροφορείς, στο σημείο βρίσκεται επίσης η μητέρα 39χρονου αγνοούμενου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα ρούχα και τα παπούτσια της σορού ταιριάζουν με εκείνα που φορούσε ο αγνοούμενος.
Πηγή: news247.gr