Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 17:44

Τελευταίες ώρες για το market pass- Οι ημερομηνίες των επόμενων πληρωμών

Γράφτηκε από την
Τελευταίες ώρες για το market pass- Οι ημερομηνίες των επόμενων πληρωμών

Σήμερα τα μεσάνυχτα της 15ης Μαρτίου κλείνει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων Market Pass.


Λίγες ώρες απομένουν για να υποβάλλετε την αίτηση για το Market Pass, προκειμένου να ενταχθείτε στο δεύτερο κύμα των πληρωμών.

Αναλυτικά, εισέρχεστε στην πλατφόρμα με κωδικούς Taxisnet, συμπληρώνετε το κινητό σας τηλέφωνο καθώς και ένα email. Με την συμπλήρωση των κωδικών ενημερώνεστε εάν η αίτησή σας εγκρίνεται ή απορρίπτεται.

Το ύψος της ενίσχυσης ανά νοικοκυριό ανέρχεται σε 10% επί του μηνιαίου ύψους αγορών που διαμορφώνεται σε 220 ευρώ για το μονομελές νοικοκυριό, αυξανόμενο κατά 100 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού και με ανώτατο όριο τα 1.000 ευρώ. Δηλαδή το ποσό που θα λαμβάνει κάθε μήνα ένα μονομελές νοικοκυριό είναι 22 ευρώ, για ζευγάρι 32 ευρώ, για οικογένεια με ένα παιδί 42 ευρώ και με δύο παιδιά 52 ευρώ.

Επόμενες πληρωμές
Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν να λάβουν τα χρήματα με πίστωση στην άυλη ψηφιακή κάρτα θα πληρωθούν από τις 20 Μαρτίου 2023 αναδρομικά για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, ενώ η επόμενη πληρωμή θα γίνει στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο, στις 3 Μαΐου 2023 για τον μήνα Μάιο, στις 3 Ιουνίου 2023 για τον μήνα Ιούνιο και στις 3 Ιουλίου 2023 για τον μήνα Ιούλιο.
Όσοι δικαιούχοι έχουν επιλέξει την κατάθεση του Market Pass σε τραπεζικό λογαριασμό θα λάβουν την ενίσχυση στις 20 Μαρτίου 2023 αναδρομικά για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Στις 3 Μαΐου 2023 θα δουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό τους για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Πηγή: DNews


NEWSLETTER