Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 14:25

Μητσοτάκης: "Τρία χρόνια εξαπάτησης από τον Αλέξη Τσίπρα"

Γράφτηκε από την
Μητσοτάκης: "Τρία χρόνια εξαπάτησης από τον Αλέξη Τσίπρα"

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τους Έλληνες, καθώς, όπως είπε, υποσχέθηκε να τελειώνει με τη λιτότητα και το παλιό και έφερε περισσότερη φτώχεια, διάλυση της μεσαίας τάξης, βαριά φορολογία κόβοντας μισθούς και συντάξεις και δημιουργώντας τη γενιά των 360 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας κατέληξε να γίνει ο ίδιος το χειρότερο κατεστημένο. «Οι Έλληνες δεν τον εμπιστεύονται να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τον εμπιστεύονται ούτε για τα μεγάλα εθνικά θέματα. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει» κατέληξε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Κυβερνητικές πηγές: «Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα τιμά τα τρία χρόνια από την εκλογική ήττα της ΝΔ»

«Ο κ. Μητσοτάκης σήμερα τιμά τα τρία χρόνια από την εκλογική ήττα της ΝΔ. Θα το ξαναπράξει το 2022, εάν είναι ακόμα στη θέση του», τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER