Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 21:30

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του - Αμεση διαλεύκανση ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από την
Ευκλείδης Τσακαλώτος: Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του - Αμεση διαλεύκανση ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο του γραφείου του Ευκλείδη Τσακαλώτου


Θύμα διάρρηξης έπεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Το συμβάν γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Όπως ενημέρωσε στην ανάρτησή του, διαρρήκτες σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο του γραφείου του, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακατεύοντας έγγραφα και αφαιρώντας υπολογιστές.

Αναλυτικά ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

«Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας», έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους. Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά», πρόσθεσε.
Πηγή: https://www.ethnos.gr/politiki/156083_eykleidis-tsakalotos-agnostoi-dierrixan-grafeio-toy-amesi-dialeykansi-zitise-o


NEWSLETTER