Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 11:10

Περιοδεία Κασσελάκη στη Βόρεια Ελλάδα

Περιοδεία Κασσελάκη στη Βόρεια Ελλάδα

Περιοδεία στη Βέροια και νωρίτερα στην Περαία Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σήμερα Δευτέρα.

Ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε το πρωί στην περιοχή της Περαίας συνοδευόμενος από τον Σωκράτη Φάμελλο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και κλιμάκιο του κομμάτος. Ο κ. Φάμελλος από την πλευρά του τόνισε ότι τον ενημέρωσαν για το κυκλοφοριακό “έμφραγμα” που ζει η Θεσσαλονίκη τους τελευταίους μήνες, το οποίο δημιούργησε, όπως είπε, με δική του πρωτοβουλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2019 και προβλέπεται ότι αυτό το πρόβλημα θα υπάρχει για τα επόμενα 4 χρόνια.

“Συμπάσχω με την ασφυξία που βιώνουν οι οδηγοί και οι πολίτες στην καθημερινότητα τους, πρόκειται για μια άλλη ένδειξη αδράνειας και έλλειψη συναίνεσης με την τοπική κοινωνία από την πλευρά της κυβέρνησης”, δήλωσε ο κ. Κασσελάκης, “αλλά πραγματικά 5 χρόνια καθυστερήσεις σε μετρό και συγκοινωνίες και έρχεται τώρα ο πρωθυπουργός πάλι να εγκαινιάζει”.

“Νομίζω οι Θεσσαλονικείς αξίζουν καλύτερη μεταχείριση όχι μόνο επειδή η πόλη τους είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, αλλά και ως μία πολυπολιτισμική πρωτεύουσα των Βαλκανίων και της Ν.Α. Ευρώπης. Έτσι θα έπρεπε να τη βλέπαμε τη Θεσσαλονίκη και να μπορούσαμε να προσαρμόσουμε την πολιτική μας με τον κατάλληλο σεβασμό στους πολίτες εδώ. Αλλά πέντε χρόνια αδράνειας και καθυστερήσεων και μετά πάλι εγκαίνια είναι απλά εμπαιγμός!” κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στη συνέχεια στις 12 το μεσημέρι στη Βέροια, όπου θα επισκεφθεί την κεντρική αγορά της πόλης.

Πηγή: ertnews.gr