Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 18:23

Τη διαγραφή Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητεί η ΝΔ (βίντεο)

Τη διαγραφή Αντώναρου από τον ΣΥΡΙΖΑ ζητεί η ΝΔ (βίντεο)

Τη διαγραφή και την απόσυρση του Ευάγγελου Αντώναρου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ζητά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το σχόλιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλεσε τον πρωθυπουργό “τουρκολάγνο“.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας,

“Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον κ. Αντώναρο, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, υπάρχει σοβαρό θέμα”, αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως “η διαγραφή και η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιο είναι αυτονόητη και επιβεβλημένη!”,

“Εκτός αν έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσουν κάθε ρεκόρ χυδαιότητας και τοξικότητας, ξεπερνώντας ακόμα και τις εθνικές κόκκινες γραμμές”, υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αφορμή για το παραπάνω σχόλιο του Ευάγγελου Αντώναρου ήταν η τοποθέτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Ευθυμίου, σε πάνελ εκπομπής στο κανάλι Attica TV, όπου η ίδια σχολίασε πως η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, “έχει πάθει vertigo”.

“Το λέω αυτό γιατί, από τη μια παρουσιάζονται ως ‘τουρκοφάγοι‘ μήπως πάρουν σταυρό και από την άλλη, έρχονται και φέρνουν πρόταση νόμου, να κυρώσουμε τώρα τα τρία μνημόνια. Πότε; Τώρα, που πραγματικά βάλλεται, πλήττεται ο πυρήνας της συμφωνίας αυτής; Μα αυτό είναι το όπλο μας τώρα. Να μη φέρουμε προς κύρωση τα μνημόνια, αυτά θα τα φέρουμε όταν συμμορφωθεί η Βόρεια Μακεδονία, στην τήρηση της συμφωνίας. Εδώ πλήττεται ο θεμελιώδης πυρήνας”.

Τότε, ο Ευάγγελος Αντώναρος απάντησε λέγοντας: “Θα πω κάτι πάρα πολύ απλό: εμείς δεν είμαστε “τουρκοφάγοι”, αλλά ο κύριος Μητσοτάκης, είναι τουρκολάγνος -προφανώς- με τον τρόπο τον οποίο συμπεριφέρεται απέναντι στην Τουρκία. Βάζω τελεία”.

Πηγή: news247.gr