Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024 15:30

Λατινοπούλου: Βαφτίζουμε ακροδεξιό όποιον γράφει με το δεξί χέρι (Βίντεο)

Λατινοπούλου: Βαφτίζουμε ακροδεξιό όποιον γράφει με το δεξί χέρι (Βίντεο)

Έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο που όποιος γράφει με το δεξί χέρι, τον βαφτίζουμε ακροδεξιό. Καταχρηστικά χρησιμοποιείται αυτός ο όρος» δήλωσε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής και ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Η ίδια σημείωσε ότι θαυμάζει την Ουγγαρία του Όρμπαν «γιατί έχει 0 λαθρομετανάστες. Ακούει και σέβεται τον κόσμο» και πρόσθεσε ότι στην Ελλάδα κυβερνά η κεντροαριστερά και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρα κεντροαριστερός.

«Δεν θα κάνω βήμα πίσω. Όποιος νομίζει ότι με αλαζονεία μπορεί να κάνει κουμάντο, ενώ χρόνια τώρα πληρώνουμε όλοι τους φόρους μας, κάνει λάθος. Να μας απαλλάξουν από τους φόρους και να κάνουν ό,τι θέλουν», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα είναι σε κίνδυνο και αναφέρθηκε στο θέμα της ακρίβειας και της εγκληματικότητας, ενώ για την εξωτερική πολιτική είπε ότι η χώρα «τρώει σφαλιάρες από την Τουρκία και την Αλβανία».

Είπε ότι η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι στο θέμα του μεταναστευτικού, «έχουμε τεράστιο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες» είπε και τόνισε πως στηρίζει Λεπέν στη Γαλλία.

«Φυσικά στηρίζω Λεπέν. Δεν είναι ακροδεξιά η Λεπέν».