Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 18:15

Το "Jurassic World: Κυριαρχία" στο θερινό σινεμά Καλαμάτας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών  του θερινού “Cine Center” Καλαμάτας, στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία του Jurassic World με τίτλο «Κυριαρχία», ένα νέο μπλοκμπάστερ με μεγάλες εμπορικές φιλοδοξίες, με τους σινεφίλ να ετοιμάζονται για να βιώσουν την επική ολοκλήρωση της εποχής του Jurassic, σχεδόν 30 χρόνια από την 1η θρυλική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Παράλληλα, θα προβληθεί η πολυαναμενόμενη κωμωδία «Το τέλειο αφεντικό» του Φερνάντο Λεόν ντε Αρανόα με πρωταγωνιστή τον Χαβιέρ Μπαρδέμ.

-“Το τέλειο αφεντικό”, Κωµεντί, 120’

Ο Μπλάνκο είναι ο χαρισµατικός ιδιοκτήτης µιας οικογενειακής επιχείρησης που επιδιώκει να κερδίσει έναν διαγωνισµό «Επιχειρηµατικής Αριστείας». Όλα πρέπει να είναι τέλεια. Αλλά η εικόνα της τέλειας εταιρίας καταρρέει καθώς ο Μπλάνκο πρέπει να διαχειριστεί µια σειρά από έκρυθµες καταστάσεις, όπως την εκδικητικότητα ενός απολυµένου υπαλλήλου, την κατάθλιψη του διευθυντή, και το ξεµυάλισµα ενός φιλόδοξου ειδικευόµενου. Προκειµένου να κερδίσει τον διαγωνισµό, το «τέλειο αφεντικό» εισβάλει απροκάλυπτα στις ιδιωτικές ζωές των υπαλλήλων του πυροδοτώντας µια αλυσιδωτή αντίδραση µε ολέθριες συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Φερνάντο Λέον Ντε Αρανόα, Πρωταγωνιστούν: Χαβιέ Μπαρδέµ, Αλµπουδένα Αµόρ, Φερνάντο Αλµπιζού, Μανόλο Σόλο, Όσκαρ Ντε Λα Φουέντε.

Προβολές: Σήμερα στις 9.15 μ.μ., Παρασκευή στις 9.15 μ.μ., Σάββατο στις 9.15 μ.μ., Κυριακή στις 9.15 μ.μ., Δευτέρα στις 9.15 μ.μ.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=fvT7ABwnGGc}

- "Jurassic World: Κυριαρχία", περιπέτεια, 146΄

Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία» διαδραµατίζεται τέσσερα χρόνια µετά την καταστροφή της Νήσου Νούµπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν µαζί µε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσµο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναµορφώσει το µέλλον και θα καθορίσει µια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραµείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που µοιράζονται τώρα µε τα πιο τροµακτικά πλάσµατα της ιστορίας.

Σκηνοθεσία: Κόλιν Τρέβεροου. Πρωταγωνιστούν: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Λόρα Ντερν, Τζεφ Γκόλντµπλαµ, Σαµ Νιλ, Ντεβάντα Γουάιζ, Μανούντου Άθι, Μπι Ντι Γουόνγκ, Οµάρ Σι, Ιζαµπέλα Σέρµον, Κάµπελ Σκοτ, Τζάστιν Σµιθ, Σκοτ Χέιζ, Ντίτσεν Λάκµαν, Ντανιέλ Πινέντα.

Πρόγραμμα: Τρίτη 26/7 στις 9 μ.μ., Τετάρτη27/7 στις 9.30 μ.μ., Πέμπτη 28/7 στις 9 μ.μ., Παρασκευή 29/7 9 μ.μ.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=X0f65y27PCE&t=49s}