Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 16:45

Πρεμιέρα για το "Black Panther: Wakanda Forever" στο “Cine Center” (Βίντεο)

Πρεμιέρα για το "Black Panther: Wakanda Forever" στο “Cine Center” (Βίντεο)

Τέσσερις ταινίες περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του “Cine Center” Καλαμάτας της οδού Καλλιπάτειρας.

Ειδικότερα θα προβληθούν μια από τις ακριβότερες παραγωγές της Marvel, το “Black Panther: Wakanda Forever” όπου κάνει πρεμιέρα στην Καλαμάτα, η τρομαχτική κινηματογραφική εμπειρία "Το Φως του διαβόλου" ενώ οι μικροί σινεφίλ θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε “Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους” και “Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα”.

-“Black Panther: Wakanda Forever”, περιπέτεια, 161΄

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=pvEUacJ2lhk}

Μετά τον θάνατο του Βασιλιά T’Challa, η βασίλισσα Ramonda η πριγκίπισσα Shuri, ο M’Baku, η Okoye και οι ελίτ πολεµίστριες Dora Milaje, αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσµιες δυνάµεις. Όταν ο Namor, ο βασιλιάς ενός κρυµµένου υποθαλάσσιου έθνους, τους προειδοποιεί ότι πλησιάζει µία παγκόσµια απειλή που σκοπεύει να αντικρούσει µε δυσάρεστες µεθόδους, οι κάτοικοι της Wakanda ενώνουν τις δυνάµεις τους, µε την ατρόµητη πολεµίστρια Nakia και τον Everett Ross, ώστε να χαράξουν ένα νέο µονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ. Πρωταγωνιστούν: Λετίσια Ράιτ, Λουπίτα Νιόνγκο, ∆ανάη Γκουρίρα, Ουίνστον Ντιουκ, Ντοµινίκ Θορν, Φλόρενς Κασούµπα, Μικαέλα Κόελ, Τενόχ Χουέρτα, Μάρτιν Φρίµαν, Άντζελα Μπάσετ, Μέιµπελ Καντίνα, Άλεξ Λιβιναλί, Ντάνι Σαπάνι, Τζόσουα Μέιτσι, Ισαάκ Ντε Μπανκολέ, Τζίτζι Μπέρµιγχαµ, Ντόροθι Στιλ, Σικίτα Τζέιµς, Κέρτις Μπάνιστερ, Τεζόν Ράιτ, Τζάρελ Πίρο Τζόνσον, Μπαµπατούντε Ογιέβο, Άνταµ Φρίµαν, Μάρλον Χέιζ.

Προβολές: Παρασκευή 8 μ.μ., 9 μ.μ., Σάββατο 8 μ.μ., 9 μ.μ., Κυριακή 8 μ.μ., 9 μ.μ., Δευτέρα 9 μ.μ., Τρίτη 9 μ.μ., Τετάρτη 9 μ.μ.

-"Το Φως του διαβόλου", τρόµου, 93΄

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nYbZOQqMRQM&t=10s}

Η µοναχή Αν πιστεύει ότι το κάλεσµα της είναι να γίνει η πρώτη γυναίκα εξορκιστής… αλλά ποιος ή τι είναι αυτό που την καλεί; Η Αν αναζητά µία θέση στη σχολή εξορκισµού που άνοιξε ξανά η Καθολική Εκκλησία µετά την παγκόσµια αύξηση των δαιµονισµών. Μέχρι τώρα αυτές οι σχολές εκπαίδευαν µόνο άντρες ιερείς, αλλά ο καθηγητής αναγνωρίζει το χάρισµα της και δέχεται να την εκπαιδεύσει. Στην πρώτη γραµµή της µάχης µε τον συµφοιτητή της πάτερ Ντάντε, η αδελφή Αν θα προσπαθήσει να σώσει την ψυχή ενός νεαρού κοριτσιού, που κατά τη γνώµη της έχει κυριευθεί από τον ίδιο δαίµονα που βασάνιζε τη µητέρα της πριν από χρόνια. Σύντοµα, η Αν θα συνειδητοποιήσει ότι ο ∆ιάβολος την έχει εκεί που ο ίδιος θέλει να βρίσκεται.

Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Σταµ. Πρωταγωνιστούν: Τζακλίν Μπάιερς, Βιρτζίνια Μάντσεν, Κόλιν Σάλµον, Κρίστιαν Ναβάρο, Μπεν Κρος, Νίκολας Ραλφ, Πόζι Τέιλορ.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ., Τετάρτη 9.30 μ.μ..

-“Ο Κοτολαγός και το Χάμστερ του Σκότους”, κινούµενα σχέδια, 91', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=wNZg8BlLE8s}

Η ταινία ακολουθεί έναν νεαρό ήρωα γεννηµένο µισό κοτόπουλο, µισό λαγό που υιοθετήθηκε από τον Βασιλιά Πίτερ, έναν διάσηµο λαγο-εξερευνητή. Πρόθυµος να ταιριάξει και να αγαπηθεί παρά τη διαφορετικότητά του, έχει εµµονή µε την περιπέτεια… αν και αδέξιος. Όταν ο µεγαλύτερος εχθρός του βασιλείου, ο ίδιος του ο θείος, δραπετεύσει από τη φυλακή και απειλήσει να ανατρέψει τον πατέρα του, ο Κοτολαγός θα ξεκινήσει έναν επικό αγώνα ενάντια στο χρόνο για να τον σταµατήσει.

Σκηνοθεσία: Μπεν Στάσεν, Μπένζαµιν Μουσκέ. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Τηλέµαχος Κρεβάικας, Βασίλης Μήλιος, Τάκης Σακελλαρίου, Τάσος Τζιβίσκος, Γιάννης Υφαντής.

Προβολές: 6.30 μ.μ., Κυριακή 6.30 μ.μ.

-“Tad: Η Σμαραγδένια Πλάκα”, κινούµενα σχέδια, 90΄, μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=vaBr28MVGAA&t=12s}

Ο ατζαµής αρχαιολόγος Ταντ επιθυµεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εµπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος µια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει µέχρι την άκρη του κόσµου για να τους σώσουν και να σταµατήσουν την κατάρα της Σµαραγδένιας Πλάκας.

Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο. Χαρίζουν τις φωνές τουτς: Παναγιώτης Καποδίστριας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Λητώ Αµπατζή, Κατερίνα Μάντζιου, ∆ηµήτρης Πάσιος, Τηλέµαχος Κρεβάικας, Γιώργος Σκουφής, Σοφία Τσάκα, Ζωή Κατσάτου, Πάνος Τοψίδης, Σταµατίνα Μυτιληναίου, Γιώργος Στάµος, Άννα Σταµατίου, Γιάννης Υφαντής.

Προβολές: Σάββατο 6.30 μ.μ., Κυριακή 6.30 μ.μ..