Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 19:40

To “Dragon Ball Super: Super Hero” στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
To “Dragon Ball Super: Super Hero” στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Εξι ταινίες περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του “Cine Center” Καλαμάτας της οδού Καλλιπάτειρας.

Μεταξύ αυτών, θα προβληθούν για πρώτη φορά στην Καλαμάτα το “Dragon Ball Super: Super Hero” με τους φανς των anime και της δημοφιλούς σειράς να περιμένουν να απολαύσουν τη νέα περιπέτεια, την οικογενειακή πρόταση “Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού”, το “Κάποια Μίλησε” που εξυμνεί το #Metoo, η παιδική ταινία του Τανγκί ντε Κερμέλ “ΣαμΣαμ” και η μαύρη γιορτινή κωμωδία δράσης “Άγρια Νύχτα”. Τέλος, και αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα θα προβληθεί ο “Παράξενος Κόσμος”.

-“Dragon Ball Super: Super Hero”, anime, 100΄

Το Red Ribbon Army, ένας κακός οργανισµός που κάποτε καταστράφηκε από τον Goku στο παρελθόν, έχει αναµορφωθεί από µια οµάδα ανθρώπων που έχουν δηµιουργήσει νέα και ισχυρότερα Android, Gamma 1 και Gamma 2, και αναζητούν εκδίκηση εναντίον του Goku και της οικογένειάς του. Σκηνοθεσία: Τετσούρο Κοντάµα. Σενάριο: Ακίρα Τοριγιάµα.

Προβολές: Παρασκευή 9 μ.μ., Σάββατο 9 μ.μ., Κυριακή 9 μ.μ., Δευτέρα 9 μ.μ., Τρίτη 9 μ.μ., Τετάρτη 9 μ.μ.

-“Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού”, οικογενειακή, 103΄, μεταγλωττισμένο

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσµο µε τα φιλαράκια του από το σχολείο, µια τρελο-συµµορία µε το όνοµα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, µπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… µαζεύουν τα σπασµένα. Όµως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη µετακόµισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσµος του Νικόλα έρχεται τούµπα. Πώς µπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συµµορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη - καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εµποδίσουν την απαίσια µετακόµιση: ένα κυνήγι θησαυρού. Σκηνοθεσία:  Ζιλιέν Ραπενό. Χαρίζουν τις φωνές τους: Άρης Αβραµέας, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Τερζάκης, Αλµπέρτο Εσκενάζη, Ειρήνη Κουτρουµάνου, Άρτεµις Ματαφιά, Μυρτώ Ναούµ, Κώστας Αποστολάκης.

Προβολές: Προβολές: Σάββατο 6.30 μ.μ., Κυριακή 6.30 μ.μ..

-“Κάποια Μίλησε”, κοινωνική, 129'

Στις 5 Οκτωβρίου 2017, οι ερευνητές δηµοσιογράφοι των New York Times, Μέγκαν Τούι και Τζόντι Κάντορ, έκαναν πρωτοσέλιδο µια ιστορία που συγκλόνισε τη βιοµηχανία του θεάµατος και αντήχησε σε ολόκληρη τη χώρα: «Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν παρενοχλούσε σεξουαλικά για δεκαετίες». Ο µεγιστάνας του Χόλυγουντ, βασίλευε επί µακρόν ως µία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες της κινηµατογραφικής βιοµηχανίας. Νικητής 6 Όσκαρ® και παραγωγός ταινιών ο Γουάινστιν είχε τεράστια επιρροή, µε την οποία µπορούσε εύκολα να δηµιουργήσει ή να καταστρέψει καριέρες, και χρησιµοποιούσε αυτή την επιρροή για να παρενοχλεί και να εξαναγκάζει γυναίκεςσε σεξουαλικές επαφές. Οι δηµοσιογράφοι περιέγραψαν λεπτοµερώς τις µέχρι πρότινος αδηµοσίευτες καταγγελίες. Το ρεπορτάζ τους τεκµηριώθηκε διεξοδικά µέσω συνεντεύξεων µε υπαλλήλους της κινηµατογραφικής βιοµηχανίας. Τα ευρήµατά τους ήταν αδιαµφισβήτητα. Σκηνοθεσία: Μαρία Σρέιντερ. Πρωταγωνιστούν: Κάρι Μάλιγκαν, Ζόι Καζάν, Σαµάνθα Μόρτον, Πατρίτσια Κλάρκσον.

Προβολές: Παρασκευή 8.45 μ.μ., Σάββατο 8.45 μ.μ., Κυριακή 8.45 μ.μ., Δευτέρα 8.45 μ.μ., Τρίτη 8.45 μ.μ., Τετάρτη 8.45 μ.μ.

-“ΣαμΣαμ”, κινούµενα σχέδια, 77΄, μεταγλωττισμένο

Ο ΣαµΣαµ φαίνεται να έχει όλα όσα ονειρεύεται ένας κοσµικός ήρωας: ηρωικούς γονείς, κάµποσους υπερ-φίλους και τον δικό του ιπτάµενο δίσκο για να εξερευνήσει το διάστηµα... Αλλά το µόνο που του αποµένει είναι πραγµατικές υπερδυνάµεις! Όταν η Μέγκα, η νέα κουλ συµµαθήτρια του, ισχυρισθεί ότι µπορεί να του µάθει υπερδυνάµεις, ο ΣαµΣαµ βλέπει στο µυστήριο κορίτσι την ευκαιρία να ανακαλύψει επιτέλους τις υπεράνθρωπες δυνάµεις του. Μαζί θα ξεκινήσουν µια κοσµική περιπέτεια όπου θα µάθουν πως η φιλία και το κουράγιο ίσως να είναι οι καλύτερες υπερδυνάµεις που θα µπορούσε να έχει.

Σκηνοθεσία: Τανγκί ντε Κερµέλ. Χαρίζουν τις φωνές τους: Ειρήνη Ασπιώτη, Τάκης Σακελλαρίου, Άννα Σταµατίου, Χίλντα Ηλιοπούλου,Στεφανία Φιλιάδη, Αλεξάνδρα Λέρτα, Μιχάλης Γκίνος , ∆ηµήτρης Παπαδάτος, Βασίλης Μήλιος.

Προβολές: Σάββατο 6.15 μ.μ., Κυριακή 6.15 μ.μ..

-“Άγρια Νύχτα”, περιπέτεια, 112'

Μια οµάδα µισθοφόρων εισβάλει την παραµονή των Χριστουγέννων σε µια έπαυλη µιας πλούσιας οικογένειας, παίρνοντας όλους όσους βρίσκονται µέσα για οµήρους. Ωστόσο δεν είναι προετοιµασµένοι για έναν µαχητή-έκπληξη: ο Άγιος Βασίλης (ο Ντέιβιντ Χάρµπουρ στο ρόλο) τυγχάνει να βρίσκεται στη γειτονιά και πολύ σύντοµα θα δείξει στους κακοποιούς ότι δεν είναι και τόσο άγιος.

Σκηνοθεσία: Τόµι Βίρκολα. Πρωταγωνιστούν: Ντέιβιντ Χάρµπουρ, Τζον Λεγκουιζάµο, Καµ Γκιγκαντέτ, Άλεξ Χάσελ, Αλέξις Λάουντερ, Έντι Πάτερσον, Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 9.15., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ.

-“Παράξενος Κόσμος”, κινούµενα σχέδια, 102΄, μεταγλωττισμένο

Ο Jake Gyllenhaal (“Ο Ένοχος”, “Spider-Man: Far from Home”) δανείζει τη φωνή του στον ερευνητή, τον γιο ενός τροµερού εξερευνητή Clade στη νέα ταινία animation “Παράξενος Κόσµος“. Η πρωτότυπη αυτή περιπέτεια δράσης µας οδηγεί σε µια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη χώρα όπου φανταστικά πλάσµατα περιµένουν τους θρυλικούς Clades, µια οικογένεια εξερευνητών, των οποίων οι µεταξύ τους διαφορές απειλούν να τινάξουν στον αέρα την τελευταία-και µέχρι σήµερα- πιο σηµαντική τους αποστολή.

Σκηνοθεσία: Ντον Χολ. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Ανδρέας Ρήγας, Στέλιος Ψαρουδάκης, Γιώργος Μαντάς, Πάνος Τοψίδης, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Στεφανία Γουλιώτη, Ίρις Πανταζάρα, Νικόλας Ζωζός, Χαρά Ζησιµάτου, Μαρία Πλακίδη, Γιάννης Στεφόπουλος, Πάνος Αποστολόπουλος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Ντίνος Σούτης, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός.

Προβολές: Προβολές: Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ..


NEWSLETTER