Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 19:43

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει στα δικαστήρια τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Γράφτηκε από την
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει στα δικαστήρια τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Στα δικαστήρια οδηγείται η «κόντρα» του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σε δήλωσή του ο υπουργός αναφέρει: «Ποτέ δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου» και προσθέτει ότι περιμένει να αντιδράσουν, όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

Η δήλωση του υπουργού έχει ως εξής: «Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.

Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Πηγή: gazzetta.gr


NEWSLETTER