Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 12:15

Έκθεση ζωγραφικής του Werner Hermann από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος

Γράφτηκε από την
Έκθεση ζωγραφικής του Werner Hermann από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί κατά τη χειμερινή περίοδο, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου, Έκθεση Ζωγραφικής του γνωστού ζωγράφου Werner Hermann, έργα του οποίου κοσμούν πολλές πτέρυγες του Γενικού Νοσοκομείου Βούλας «Ασκληπιείο», καθώς και ιδιωτικές συλλογές.

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα της Π.Ο.Ε. στην Αθήνα, Τζώρτζ 9 – Πλ. Κάνιγγος.

Στην εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. Παναγιώτης Μπένος, ενώ για τον καλλιτέχνη και το έργο του, θα μιλήσει η Πολιτισμολόγος -με σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης- και Σύμβουλος Πολιτισμού της Π.Ο.Ε. Γεωργία Διαμαντοπούλου. Συντονίστρια στην εκδήλωση θα είναι η Πρόεδρος του Συλλόγου «Λεπτινιώτικη Ρούγα» και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαίρη Κολοβού.

Ο Werner Herman ζωγραφίζει με πάθος και μεγάλη παραγωγικότητα, έργα που χαρακτηρίζονται από ένα ιδιαίτερο, πολύχρωμο, γραμμικό στυλ, σε μια προσπάθεια αποδόμησης του Κυβισμού και δημιουργίας αναπαραστατικής τέχνης. Σκοπός του μέσα από τις δημιουργίες του, είναι να κερδίσει τον θεατή, να τον ξεκουράσει και ενίοτε να τον διασκεδάσει, χωρίς όμως να τον προβληματίσει. Θα παρουσιάσει έργα του από διάφορες συλλογές και Εκθέσεις που έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να την θαυμάσουν και την επομένη (Κυριακή 12 Νοεμβρίου) και ώρες 11:00 – 18:00.


NEWSLETTER